Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Zwitserland


Ondanks dat wij eerder naar huis moesten (het gaat goed hoor) ga ik toch deze prachtige reis met jullie delen: Een treinreis door Zwitserland. Wij wilden in de winter, maar in de zomer kan natuurlijk ook. Reis eerst naar Bern. Bern is leuk voor 1 dag. Ga daar naar het Einstein Café. Je kunt vanuit daar ook een dagje Thun bezoeken. Ga dan door met de trein naar Luzern. Mooie stad. En hoe fijn dat wij daar zaten met Oud&Nieuw. Ga vooral dineren bij La Perla en Bolero. Vanuit Luzern kun je eventueel ook naar Weggis of Burgenstock. Dat schijnt zeer de moeite waard te zijn. Vooral het uitzicht! Verder wordt genoemd Vitznau aan het Vierwoudstedenmeer en aan de voet v/d Rigi. En vergeet Brunnen niet, kun je ook mooi wandelen.  Overigens is de boot nemen in de winter wat lastiger…Van Luzern kun je naar Interlaken (West) met de trein. Als je geluk hebt, reis je toch in een panoramatrein. Wij kozen namelijk voor de ‘normale’ trein. Het is immers hetzelfde spoor en dezelfde route. Een stuk goedkoper en je krijgt ook nog eens 50% korting met een kortingspas. En dat is een waardevolle tip, want Zwitserland is niet goedkoop zoals jullie wel weten. Wist je trouwens dat als je in Bern een hotel boekt, dat je dan gratis kunt reizen door de hele stad met het ov? Ga van Interlaken door naar Vevey (bij Montreux) Täsch, Chur en Tirano (Italië). Blijf steeds minimaal een dag. Neem dan de trein naar Lugano (als je trouwens iets verder gaat dan dan Centraal, schijn je mooi te kunnen wandelen in een park). Vanuit Gandria kun je helemaal teruglopen naar Lugano. Vergeet de berg San Salvatore niet. Prachtig uitzicht.  Je kunt ook kiezen voor Como. Prachtig om daar een dag rond te lopen. Ga dan van Lugano naar Zürich. Je kunt ook naar (Het Meer van) Genève gaan, maar dat hadden we ook vorig jaar kunnen doen, toen we in Annecy waren. En je moet keuzes maken, als je 3 weken hebt. Hoop dat ondanks dat ik niet zelf overal ben geweest dit keer, jullie toch heb kunnen inspireren met bovenstaande. Wij gaan nog weleens terug, als we 56 of 65 zijn (:) Ik wens jullie in ieder geval een mooie reis, met veel zon en/of sneeuw (:)

Voor de goede orde, wij zijn geen reisbureau. Reizen is en blijft op eigen risico. Ook ontvangen wij geen vergoeding van bovengenoemde locaties.

BeautyenBeweging-reis BeautyenBeweging-winterreis  BeautyenBeweging-schitteren BeautyenBeweging-Zwitserland BeautyenBeweging-sprookje

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat we de website goed kunnen weergeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.