BeautyenBeweging-Annemarie de Ruijter
Fotocredits: Wenda Koopmans

Vind je dansen een beetje eng? Lees dan onderstaande!
Het komt steeds vaker voor dat mensen BeautyenBeweging inschakelen voor personal dance training, individuele dansles. Vrouwen (en soms ook mannen). Meestal is de eerste stap, de beslissing om dansles te nemen het moeilijkste. Zoals bij elke sport het aantrekken van de sportschoenen het zwaarste lijkt. Men komt met/om allerlei verschillende redenen. Vrouwen willen liever niet tussen de tieners staan in een dansschool waar alleen maar 'urban' wordt gegeven. En schrikken van een grote sporthal met grote groepen, zonder persoonlijke aandacht. Maar mensen komen ook bij BeautyenBeweging om bv stiekem te leren dansen of danslessen te nemen bijvoorbeeld voor een bruiloft (leren leiden of volgen). Of om te leren dansen, überhaupt. Om te oriënteren (“Wat vind ik leuk? Welke dansstijl spreekt mij aan?”). Om te leren swingen of om coördinatie, flexibiliteit, sensualiteit en/of muzikaliteit te bevorderen. 

Meestal, na een eerste privé dansles bepalen we samen een plan van aanpak/ een traject voor de individuele danslessen. Met huiswerkopdrachten.

BeautyenBeweging-Annemarie de Ruijter
Fotocredits: Wenda Koopmans
 

Meestal, na een eerste privé dansles bepalen we samen een plan van aanpak/ een traject voor de individuele danslessen. Met huiswerkopdrachten. Veel mensen zien na een paar keer privé dansles te hebben gevolgd bij BeautyenBeweging al iets ontstaan. Er ontstaat een lichamelijk bewustzijn, een andere houding (letterlijk en figuurlijk) en meer (zelf) vertrouwen. De vrouwen worden ‘losser in de heupen’, de mannen worden ‘handiger in de moves’. Dansen is vrijheid! Veel mensen ontdekken ook dat dansen de ultieme vorm van sport is, omdat het een totale training bevat. Spieren worden aangesproken, zowel versterkt als gestretcht. De workout krijg je er gratis bij (:) Maar het is ook een kunst, alleen al om de balans te houden. En ook om te presenteren/expressie erin te durven leggen/ te leren uiten. Zowel het leerproces, als de einddoelen staan centraal in de privé dansles- ook wel personal dance training genoemd- bij BeautyenBeweging.

Hierbij wat voorbeelden van dansstijlen uitgevoerd door dansdocent Annemarie de Ruijter van BeautyenBeweging.

High heels dance class, burlesque dance, chairdance, jazzdance, modern dance, contemporary dance, streetdance, latin. Wil je leren dansen op hakken? Boek dan 1 dansles om te proberen. Let wel het moeten wel dansschoentjes zijn! Als je eenmaal zover bent en je hebt een telefonische/schriftelijke aanvraag gedaan, dan ben je al op de helft. Je hebt gehoor gegeven aan een (lang gekoesterde?) wens en je niet laten weerhouden door angst, schaamte of iets anders. Vanaf hier kun je alleen nog maar 'winnen'. Je zult leren, overwinnen, swingen, luisteren, bewegen, of zelfs showen. Vanaf hier kan jouw zelfvertrouwen in bewegen (op muziek) alleen maar groeien. Alle begin is moeilijk, maar zie het ook als een uitdaging. Misschien ontdek je wel dat e.e.a. je makkelijker afgaat dan gedacht in de personal dance training/ privé dansles. Wie weet. Het is het proberen in ieder geval waard. Laat je niet weerhouden, ook niet door een spiegel in de dansstudio. Dit geldt voor beginners maar ook intermediate, advanced en zelfs professionals melden zich bij BeautyenBeweging. In de leeftijd van 21 tot 65 jaar. In de voorbereiding zal e.e.a. doorgesproken worden. Ook zal er rekening gehouden worden met jouw dansante wensen. En als je wilt kun je zelfs eerst nog een 'proef' les boeken, alvorens je een traject ingaat. Vind je het echt te duur, kom dan met een goede vriendin. Maar wie niet waagt...

Wist je dat je ook een origineel huwelijksaanzoek in de vorm van een dans bij BeautyenBeweging kunt instuderen?

 

prijslijst


Durf te dansen, denk in mogelijkheden.

 

Bekijk prijslijst pijl rechts

 

faq


Waar vinden de lessen plaats?
Lessen vinden plaats in Amsterdam op verschillende locaties.

 

Alle FAQ pijl rechts

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.