Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest!

Saint-Tropez


Net terug van een heerlijke vakantie in Saint-Tropez. We hebben de trein genomen naar Marseille. Wist je dat de zomer Thalys maar €50 kost als je op de dag boekt dat de tickets available zijn? En je hoeft niet eens over te stappen onderweg. In iets meer dan 6 uur ben je er al! We namen vanaf daar het treintje naar Bandol, waar we werden opgehaald door de eigenaar van ‘t Hotel Les Galets. We begonnen de vakantie met wind en een beetje regen, maar geen probleem want je kunt heerlijk eten in Bandol. Zoals bij Le Square, l’Atelier du goût en zelfs La Table de Romain. Daarna ‘n autootje gehuurd en naar Grimaud gereden. Waar we verbleven in de fantastische B&B van Christine & Alain: La Restanquière. De eerste dagen waren we alleen (voordeel van in september op vakantie gaan) en hadden we het zwembad helemaal voor onszelf. Prettig na een dag strand! Het ontbijt is typisch frans en Christine kan heel goed bakken. Elke ochtend begon met een vrolijke “Bonjour!” Het enige wat ik kan noemen is dat er geen wifi is bij het zwembad, maar wie heeft dat nu (nog) nodig? Grimaud is een super verrassend vestingstadje. In tegenstelling tot Ramatuelle, wat uiteraard veel toeristen trekt. Neem eens een kijkje bij de gallery Studio Paon. Je kunt prima eten in Grimaud, bijvoorbeeld bij Petit Jacques of bij de bijzondere eigenaar van de Art bar... Vanaf daar kun je natuurlijk naar Saint-Tropez, waar we bij zonsondergang een tafeltje vonden met uitzicht op de bootjes (:) De stranden zijn fantastisch, zoals Bouillabaisse & Pampelonne. Maar bezoek zeker ook Gigaro. Ook Port Gimaud en andere stranden in de buurt zijn leuk, alsmede de markt. Wij kregen natuurlijk tips van de locals, dat scheelt weer een hoop uitzoekwerk. Als je geluk hebt, krijg je ook nog een leuke Jazz avond in de buurt. Na 8 dagen brachten we de auto terug naar Bandol en namen we een taxi naar Aix-en-Provence, maar je kunt ook prima de trein nemen. (Marseille was dit keer niet te doen, ivm WK rugby.) Aix is natuurlijk bekend door Cézanne. Neem een stadswandeling en eindig met een Pastis op een van de gezellige pleinen. Drie plaatsen in 15 dagen is echt te doen. En zonder stress! En het water vd Côte d’Azur blijft natuurlijk schitterend.

Voor de goede orde, wij zijn geen reisbureau. Reizen is en blijft op eigen risico. Ook ontvangen wij geen vergoeding van bovengenoemde locaties.

BeautyenBeweging-Diner  BeautyenBeweging-Beach  BeautyenBeweging-Seaview  BeautyenBeweging-Blue    BeautyenBeweging-Saint-Tropez  BeautyenBeweging-Garden

 

Recente berichten


Feest en dans 05 juni 2024
Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.