Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest!

Mooi


Even een weekendje weggeweest. Is af en toe ook heel fijn. ik wilde al langer de (moderne) dansvoorstelling Another kind of blue Wave zien, maar dat liet mijn agenda niet toe. Uiteindelijk was de laatste voorstelling in Zwolle. Dus wij naar Zwolle. Het was zeer de moeite waard. Ik dans al heel lang, maar word altijd heel blij als ik iets anders zie. Ik support jonge dansers en originele makers. Mooi, artistiek, vernieuwend, innovatief. Techniek en dans gecombineerd. Fijne muziek ook. Werkend met een screen, projectie, schaduw en meer. Van droomachtige choreografie tot strakke formaties. Tussendoor werd eea toegelicht. Als dat de volgende keer wordt weggelaten, wordt het echt kunstzinnig. Respect voor de dansers, maar ook voor de choreograaf. Je moet wel een visie hebben en kunnen creëren. Choreograferen is een vak apart. Elkaar nadoen is iets heel anders, dan iets neerzetten wat nog niet bestaat. Ik zou wensen dat dit meer aandacht krijgt. Ik houd van techniek. Daarom ga ik zelf liever naar zo een dansvoorstelling, dan naar een musical. Omdat ik van mijn collega’s weet dat de cast niet altijd getraind of geschoold is. Ik ga voor kwaliteit, niet voor populariteit. (Hoewel ik nu weet dat een oud-leerling èn een oud-collega de hoofdrol hebben gekregen in 2 verschillende musicals, dus onderzoeken en boeken maar). Voor de voorstelling hebben we gegeten bij Restaurant Poppe. Blij verrast. Aanrader: pr(h)oeverij; het is een oude hoefsmederij (:) Voor de overnachting kozen we voor Hotel Mooirivier. Mogelijk ook een trouwlocatie. Prima voor een overnachting. Mooie omgeving, ook om te wandelen, gebruik van sauna, kamer ok. Je komt helemaal tot rust. De lunch vonden we iets aan de prijs voor wat het was, maar het uitgebreide ontbijt maakt(e) een hoop goed. Weer helemaal opgeladen en geïnspireerd teruggekomen. Vol met nieuwe ideeën!

Voor de goede orde, wij zijn geen reisbureau. Reizen is en blijft op eigen risico. Ook ontvangen wij geen vergoeding van bovengenoemde locaties.

Mooi BeautyenBeweging Trouwlocatie BeautyenBeweging Photo-AdeR 

Recente berichten


Feest en dans 05 juni 2024
Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.