FAQ


Waar vinden de lessen plaats?
Lessen vinden plaats in Amsterdam en Amstelveen, op verschillende locaties.

Is een kennismakingsgesprek vrijblijvend/kosteloos?
Een kennismakingsgesprek bij BeautyenBeweging is een adviesgesprek. Het gesprek (van een uur) wordt deels in rekening gebracht. Het vindt plaats in Amstelveen en is alleen mogelijk, minimaal 3 maanden voor de grote dag. Uiteraard beslist u pas na ontvangst van de offerte of u danslessen boekt bij BeautyenBeweging.

Hoe lang duurt een les?
Een les/lesuur is een (klok)uur. Overigens komt u van buiten de regio, dan kunt u 1,5 uur boeken. Dit wordt wel gerekend als 1,5e les.

Is de oefen-locatie bereikbaar met auto?
Ja, maar soms wel betaald parkeren. Ook zijn de studio's goed bereikbaar met OV.

Kunnen lessen uitlopen?
Lessen kunnen niet uitlopen. Er wordt aangeraden 10 minuten voor de les aanwezig te zijn. BeautyenBeweging kan helaas geen rekening houden met vertraging (die u kan oplopen) onderweg.

Kan ik 3 weken van tevoren nog lessen boeken?
Jazeker, mits de agenda dit toelaat.

Kan ik ook in het weekend lessen boeken?
Ja u kunt lessen boeken zaterdag en zondag, overdag. Doordeweeks kan ook begin van de de avond. Op woensdag en vrijdag kan ook overdag. We zijn wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de studio's.

Mag ik lessen afzeggen?
U mag uw dansles kosteloos verzetten, mits 24 uur of langer van tevoren gemeld en bevestigd. Studiokosten worden wel in rekening gebracht, ivm de reservering v/d zaal.

Hoeveel lessen moet ik minimaal afnemen voor een toonbaar resultaat/dans?
Minimaal 3. E.e.a. is afhankelijk van o.a. danservaring. De meeste mensen boeken 4 tot 5 uur. U kunt gaandeweg nog extra lesuren boeken. Extra lessen kunnen ook vrijblijvend in optie gezet worden.

Is danservaring een vereiste?
Nee. Wel wordt aangeraden (veel) te oefenen thuis!

Wat zijn de kosten?
U betaalt nu € 80 per uur voor de privé dansles (komt u alleen- ovv personal dance training- betaalt u € 75 per uur.) U betaalt tevens studiokosten (+\- € 30). Let wel, u betaalt eenmalig voor de choreografie voor de openingsdans (€ 75)

Wat moet ik aan?
Dit wordt vooraf toegelicht.

Kiest BeautyenBeweging de muziek uit?
Nee, u kiest de muziek uit voor de openingsdans. BeautyenBeweging adviseert wel, indien gewenst.
Wellicht kunt u uw Dj vragen een eventuele mix te maken van 2 nummers? BeautyenBeweging kent ook een DJ.

Wat wordt bedoeld met gediplomeerd?
Dansen is in Nederland een vrij beroep. Helaas geldt dit voor lesgeven in dans ook. Met gediplomeerd wordt in dit geval bedoeld, een dansdocent die is afgestudeerd aan een Hbo- dansopleiding.

Dansdocent-BeautyenBeweging

Geaccrediteerd en dus erkend. Op deze opleiding worden dansers en dansdocenten in 4 jaar tijd met een dagelijkse training van onder andere klassiek ballet, moderne dans, jazzdance, show-musicaldans en urban getest in vaardigheid, kennis, kunde maar ook in/op fysiek talent, artistiek talent en discipline. Voor de docentenrichting zijn onder andere vakken als anatomie, methodiek, analyse, dansgeschiedenis en muziek verplicht. Bovendien is er een strenge selectieprocedure voorafgaand aan de studie. De dansdocent van BeautyenBeweging is in het bezit van twee Hbo-diploma's en is tevens afgestudeerd met extra specialisaties zoals bijvoorbeeld acteren. Ook heeft zij jarenlange ervaring als danseres/ Dance captain bij Televisie (EU) / Theater (NL) en in het buitenland.

U heeft recht om te weten van wie u les krijgt. Vraag naar de achtergrond van uw dansdocent!

Bel Formulier


Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

prijslijst


Durf te dansen, denk in mogelijkheden.

 

Bekijk prijslijst pijl rechts