Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Weimar


Net terug van een paar dagen Weimar. Het was koud, maar droog en geen sneeuw. Rond deze tijd vinden we het heerlijk om even weg te zijn. Op zoek naar cultuur, geschiedenis en…de kerstmarkt. Je kunt met de trein en dan ben je ongeveer een dag kwijt. Bij aankomst heerlijk gegeten. De eerste dag zijn we naar Erfurt gegaan. Een kwartiertje met de trein. Daar kun je een leuke stadswandeling maken en er is een geweldige kerstmarkt. Wie wil er nou niet een glas Glühwein rond deze tijd? Het is ook vroeg donker. Echt gezellig, met al die lichtjes. De tweede dag zijn we naar Leipzig gegaan. Dan ben je wel iets langer onderweg. Thomaskirche, Bach, e.a. En heel veel kerstmarkten. Iets te groot voor ons. Maar wel sfeervol. De laatste dag bleven we in Weimar. Goethe en Schiller, woonhuis, monument, tuinhuis, park, maar ook Bühne im Bauhuis (Die). Dat weet ik nog wel, van dansgeschiedenis. Herkenbaar, de dans/beelden ook. Geschiedenis. We hebben trouwens ook nog een kerstconcert bezocht. En een schaatsbaantje, zo voor ‘t theater. Het is voor mij een fijne tijd, deze maand. Ook om terug te blikken. Ik heb weer zoveel nieuwe mensen leren kennen. In mijn volgende blog kijk ik terug op 2023. En dan niet alleen op de bruiloften, maar ook wat we hebben bereikt in Den Haag om de danswereld- en vooral de dansopleidingen- veiliger te maken. Blijf vooral volgen en vergeet ook niet de testimonial pagina te bezoeken, want die wordt binnenkort aangepast. Ik wens iedereen alvast een dansante jaarwisseling en een gezond 2024! En heel erg bedankt voor het bezoeken van mijn website!

Voor de goede orde, wij zijn geen reisbureau. Reizen is en blijft op eigen risico. Ook ontvangen wij geen vergoeding van locaties.

Oost-Europa BeautyenBeweging Proost Anne Bach Merry Christmas Beauty An fun, BenB
Goethe Schiller Bewegen op het ijs Theatre 

Recente berichten


Feest en dans 05 juni 2024
Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.