Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

All over the world


Ik ben zo trots op mijn klanten en wat ze presteren. Ze zijn zo gemotiveerd. Er ontstaan allemaal mooie nieuwe choreografieën en ik krijg de mooiste foto’s en filmpjes terug. En sinds een paar jaar ook op allemaal originele nummers. Ze komen op tijd en vergeten ook echt de ‘huiswerkopdrachten’ niet. Ze hebben lol, zijn lief voor elkaar, en voor mij (:) En na ongeveer 4 privé danslessen staat er ook echt iets! Natuurlijk is er weleens een dipje. Leren en tegelijk werken naar een eindresultaat, dat schuurt. In zo’n korte tijd ook. Maar toch vinden we een weg. Ik heb klanten van over de hele wereld. Het begon met Nederland, toen Europa, toen Australië, toen Canada, toen de VS, toen Nieuw-Zeeland en dit jaar heb ik zelfs bruiloften in het Midden-Oosten. Wow. En ja, liefde is universeel, connecten is universeel, humor is universeel, leren is universeel. Heel vaak weet ik pas achteraf wat iemand in het dagelijks leven doet. Men komt binnen in trainingskleding en iedereen is even kwetsbaar. Ik wil daar zorgvuldig mee omgaan. Bruidsparen hebben soms alleen nog maar met mij gemaild. En dan moeten ze zich vervolgens volledig overgeven in mijn dansles. Knap hoor. Ik hou van de liefde en ik hou van dans. En bij BeautyenBeweging komt alles samen. En nog steeds, na meer dan 15 jaar! Yes. Love my job!

BeautyenBeweging-All over the world
Deze foto kreeg ik vorige maand binnen. Binnenkort alle testimonials van 2023!

Recente berichten


Feest en dans 05 juni 2024
Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.