Openingsdans

Jullie hebben vast nagedacht over de dans tijdens je huwelijksfeest. Leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen (:) Hieronder vind je alvast informatie.

Om het feest van je bruiloft te openen zet je de toon met de openingsdans. Wil je dan een dans met romantische uitstraling of juist richting spectaculair? Wil je een bruiloftsdans met humor of heb je je laten inspireren door een dansfilm/musical? Het kan allemaal verwerkt worden in een openingsdans. De choreografie voor de openingsdans wordt op maat gemaakt. Vergeet daarbij niet het thema van de bruiloft. De danslessen zijn opgebouwd uit: kennismaking, gewenning, inspanning, ontspanning, resultaat. Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste muziek voor de openingsdans te vinden. Denk daarbij vooral niet in beperkingen. Choreograferen is een vak. Een ervaren en gediplomeerd dansdocent kan met verschillende muzieksoorten werken. Het gaat erom dat jullie beiden een goed gevoel hebben bij het muzieknummer van de openingsdans. Het nummer moet vooral motiveren. Kom je er niet uit, zou je ook een muziekmix van verschillende muziekstijlen kunnen laten maken voor de openingsdans. Van langzaam naar snel. Er zijn meerdere mogelijkheden.

Voor voorbeelden (video's van eerder werk) boek een intake! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

 
Een speciale choreografie
BeautyenBeweging-Fireworks
Wees een ster op uw bruiloft

Alle foto's op deze en andere pagina's zijn gemaakt tijdens de uitvoering van een dans, uiteraard gechoreografeerd/ ingestudeerd door/bij BeautyenBeweging.

Als jullie wensen edit ik de video van de openingsdans voor jullie, achteraf. Mits deze is opgenomen tijdens de uitvoering op de grote dag. Bijkomend voordeel is dat ik de choreografie heel goed ken! In de laatste dansles bespreken we deze mogelijkheid en laat ik voorbeelden zien.

Wist je dat je ook je huwelijksaanzoek op een originele manier kunt invullen? Wat dacht je van een dans? Bel voor de mogelijkheden: 06 11 442 972.

Beweging


Je kunt ook 1-op-1 danslessen boeken bij BeautyenBeweging, o.v.v. personal dance training. Door middel van dansen en bewegen op muziek en zien dat je progressie maakt, geef je jezelf een bepaalde acceptatie en zekerheid. Je voelt je niet alleen trots dat je bent gegaan (overwinning), maar ook dat je de les langer volhoudt (conditie). En je goed voelen (dansen) kan bijdragen aan een positief zelfbeeld en een zeker gevoel. Zweten = werken = gezond en fit voelen = een tevreden gevoel. Bewegen is altijd beter dan niet bewegen, tenzij er een specifieke reden of blessure is.

 

BeautyenBeweging-Rock & Roll
Leer een originele openingsdans in slechts 5 lessen
 

Mogelijkheden


  • Openingsdans
  • Individuele privé danslessen

 

Bruiloft nummers


BeautyenBeweging-Dance

Wedding party- BeautyenBeweging

 

prijslijst


Durf te dansen, denk in mogelijkheden.

 

Bekijk prijslijst pijl rechts

 

faq


Kan ik 3 weken van tevoren nog lessen boeken?
Jazeker, mits de agenda dit toelaat.

Kan ik ook in het weekend lessen boeken?
Ja, danslessen kunnen worden geboekt op zaterdag en zondag, in de middag. Doordeweeks kan ook overdag of begin van de avond. We zijn wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de studio's.

Mag ik lessen afzeggen?
De danslessen mogen worden verzet, mits 2 uur of langer van tevoren gemeld en bevestigd. Studiohuur en administratiekosten worden wel altijd in rekening gebracht.


Alle FAQ pijl rechts

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.