Openingsdans

Jullie hebben vast nagedacht over de dans tijdens je huwelijksfeest. Leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen (:) Hieronder vind je alvast informatie. Vergeet niet het belformulier in te vullen!

Om het feest van je bruiloft te openen zet je de toon met de openingsdans. Wil je dan een dans met romantische uitstraling of juist richting spectaculair? Wil je een bruiloftsdans met humor of heb je je laten inspireren door een dansfilm/musical? Het kan allemaal verwerkt worden in een openingsdans. De choreografie voor de openingsdans wordt op maat gemaakt. Vergeet daarbij niet het thema van de bruiloft. De danslessen zijn opgebouwd uit: kennismaking, gewenning, inspanning, ontspanning, resultaat. Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste muziek voor de openingsdans te vinden. Denk daarbij vooral niet in beperkingen. Choreograferen is een vak. Een ervaren en gediplomeerd dansdocent kan met verschillende muzieksoorten uit de voeten in de dansles. Het gaat erom dat jullie beiden een goed gevoel hebben bij het nummer voor de openingsdans. Het nummer moet tevens motiveren. Kom je er niet uit, zou je ook een muziekmix van verschillende muziekstijlen kunnen laten maken voor de openingsdans. Van langzaam naar snel. Er zijn meerdere mogelijkheden.

Voor video's, boek een intake! Vul het belformulier in of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

 
Een speciale choreografie
BeautyenBeweging-First dance BeautyenBeweging-Spectaculaire dans
Wees een ster op uw bruiloft

Alle foto's op deze en andere pagina's zijn gemaakt tijdens de uitvoering van een openingsdans, uiteraard gechoreografeerd/ ingestudeerd door/bij BeautyenBeweging.

Als jullie wensen edit ik de video van de openingsdans voor jullie, achteraf. Mits deze is opgenomen tijdens de uitvoering op de grote dag. Bijkomend voordeel is dat ik de choreografie heel goed ken! In de laatste dansles bespreken we deze mogelijkheid en laat ik voorbeelden zien.

Beweging


Door middel van dansen en bewegen op muziek en zien dat je progressie maakt, geef je jezelf een bepaalde acceptatie en zekerheid. Je voelt je niet alleen trots dat je bent gegaan (overwinning), maar ook dat je de les langer volhoudt (conditie). En je goed voelen (dansen) kan bijdragen aan een positief zelfbeeld en een zeker gevoel. Zweten = werken = gezond en fit voelen = een tevreden gevoel. Bewegen is altijd beter dan niet bewegen, tenzij er een specifieke reden of blessure is.

 

BeautyenBeweging-Rock & Roll
Leer een originele openingsdans in slechts 5 lessen
 

Mogelijkheden


  • Openingsdans
  • Individuele privé danslessen

 

bruiloft nummers


BeautyenBeweging-Dance

Wedding party- BeautyenBeweging

Bel Formulier


Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

prijslijst


Durf te dansen, denk in mogelijkheden.

 

Bekijk prijslijst pijl rechts

 

faq


Kan ik 3 weken van tevoren nog lessen boeken?
Jazeker, mits de agenda dit toelaat.

Kan ik ook in het weekend lessen boeken?
Ja, u kunt lessen boeken zaterdag en zondag overdag. Doordeweeks kan elke ochtend (muv vakantieweken; zie schoolvakanties). Op woensdag kan de hele dag/avond en op vrijdagavond kan ook. Wel zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van de studio's.

Mag ik lessen afzeggen?
U mag uw dansles kosteloos verzetten, mits 24 uur of langer van tevoren gemeld en bevestigd. Studiokosten worden wel altijd in rekening gebracht, ivm de reservering v/d zaal.


Alle FAQ pijl rechts