Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Feest en dans


Wij kijken terug op een gezellig feestweekend. Eerst, op vrijdagavond, dansten we met vrienden in de club. Op muziek uit de eighties en nineties. En hoe fijn dat 't alleen maar om dans en muziek ging en om niets anders. Allemaal mensen die uitgingen in de jaren ‘90. Een gezellige sfeer. Je kon gewoon je drankje neerzetten en een dansje wagen. Het begon vroeg en het was ook vroeg weer klaar. En voor de mensen bij wie dansen niet van nature komt (dus een beetje zelfbewust de dansvloer op gaan) niemand is met jou bezig! (Sorry :) Daarvoor is het veel te druk. De dag of liever gezegd de avond daarop vierde mijn schoonzus haar 50e. Weer een feestje. In de kroeg dit keer met een super leuke pubquiz. Best pittige vragen, nav grappige en bijzondere anekdotes uit haar leven. Ik hou echt van 'n pubquiz. We hebben 't laatst ook gedaan bij onze sportclub. Ik zat in de meest uitdagende, maar beste groep. Natuurlijk wonnen wij. Maar eerlijk is eerlijk, dat kwam niet door mij. Hoewel ik toevallig wel weer alle sterrenbeelden ken(de), maar dat was dan ook de enige vraag in die hoek. Een heel leuk idee voor een verjaardag/ feestje om zo te organiseren. Eind v/d avond werd de vloer omgetoverd tot een dansvloer. De volgende dag werd mijn nichtje 10. Ook zij beweegt graag. Dansjes maken met vrienden en vriendinnen, is er iets leukers? Lekker vrij bewegen. Dat is leuk aan kinderen. Die zijn nog helemaal niet zo bezig met wat anderen ervan vinden. De muziek gaat aan en daar gaan ze. Mijn kleuterlessen zaten ook altijd bomvol. Zo zie je maar, bij een feestje hoort nou eenmaal een dansje. Let wel, ik veroordeel niemand die met een biertje aan de bar staat. Maar hoe fijn zou het zijn dat als je lichaam begint te bewegen dat je denkt: ‘Kan mij het schelen, ik ga gewoon.’ Zo help ik niet alleen al jaren bruidsparen met de openingsdans (wat ze best spannend vinden) maar ook mensen die geen zin meer hebben om aan de kant te staan op een feestje en simpelweg wat moves & tools nodig hebben. Die overigens niemand ze ooit heeft geleerd, omdat dit nu eenmaal niet in onze cultuur zit. Je kunt dus ook 1 op 1 privé danslessen boeken via deze link: Personal dance training

Je bent van harte welkom!

Dancer Anne M2 BeautyenBeweging

Dancer Anne M2

Recente berichten


Feest en dans 05 juni 2024
Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.