Disclaimer


Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks deze zorg en aandacht kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

BeautyenBeweging is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor enige (in)directe schade die het gevolg is van het verspreiden van informatie via internet.

Verwijzingen of hyperlinks naar andere websites zijn opgenomen ter informatie. BeautyenBeweging aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de sites waarnaar zij verwijst.

De intellectuele eigendomsrechten van deze site berusten bij BeautyenBeweging. Het is niet toegestaan de inhoud van de site, de foto's en/of de teksten geheel of gedeeltelijk te verveelvoudigen of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BeautyenBeweging.


Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.