testimonials


Sinds de oprichting in 2007 heb ik al vele bruidsparen mogen begeleiden met de choreografie openingsdans voor de bruiloft/ huwelijksfeest, ook wel de eerste dans/ first dance/ wedding dance genoemd. De choreografie wordt speciaal op maat gemaakt. Hieronder reacties en foto's van de bruidsparen die ik heb mogen begeleiden. Eerst 2022-2020, dan daarvoor. Niet genoeg? Zie ook de testimonials uit voorgaande jaren.

Yvonne en Sebastian

Volgens hem/volgens haar: 
Annemarie heeft ons geholpen om van onze “first dance” een spectaculaire herinnering te maken! Het was de perfecte opening voor daarna een knallend feest.

Yvonne en Sebastian- BeautyenBeweging liften

Isabel en Pim

Volgens hem/volgens haar:
Wij hadden zelf een dans gevonden via YouTube. Dus op een vrij onconventionele manier zijn wij de danslessen ingegaan. Wij hadden zelf al geoefend en hadden de choreografie in principe al redelijk van tevoren vastgesteld. Wij hebben beiden zeer beperkte danservaring, maar Annemarie heeft ons helemaal klaargestoomd middels 3 lessen voor de openingsdans van ons huwelijk. Zonder haar hadden wij het er niet zo goed vanaf gebracht. Het scheelde ook erg veel dat we thuis goed hebben geoefend met de filmpjes en tips. Ik kan iedereen aanraden die zich voorbereid op een openingsdans om contact op te nemen met Annemarie. Je gaat een stuk vrolijker en relaxter de dag in als je dans goed onder de knie hebt.

BeautyenBeweging turn BeautyenBeweging anders
BeautyenBeweging wow BeautyenBeweging plezier

Malvina en Matthijs

Volgens hem/volgens haar:
We totally recommend Annemarie for a fun moment to prepare a first dance choreography! At first we were quite scared at the thought of having to perform this on our wedding day, but thanks to Annemarie we managed a simple yet very nice dance in only 4 classes. We felt totally prepared and really enjoyed it on our wedding day! We also received many great feedback from our guests :)
Anne en Brian

Volgens hem/volgens haar:
Voor ons huwelijk besloten we last minute tóch een eerste dans in te studeren. Annemarie heeft ons geholpen om iets prachtigs neer te zetten op een toch al fantastische dag. We hadden unieke nummers die veel voor ons betekenden maar vrij onbekend zijn, maar dat was voor haar geen enkel probleem. Ze leerde ons 3 verschillende choreografieën voor onze 3 nummers en leerde ons vervolgens hoe we die mooi op elkaar konden laten aansluiten. Met de nodige oefening (die was essentieel) maakten we het ons eigen. Het was echt een giga succes! De woorden die we voor haar lessen zouden gebruiken: effectief, to the point, pro en origineel. Dankjewel!

BeautyenBeweging-een eerste dans BeautyenBeweging-unieke dans BeautyenBeweging-dansfoto
Fotocredits: Kim Captein Photography Video: Film

Amanda en Jon

Volgens hem/volgens haar:
Annemarie was a great instructor for our dance lessons for our wedding. She took into account our suggestions and preferences while preparing the choreography and made us feel incredibly comfortable during our lessons. Most importantly, we were able to remember our choreography based on many of the cues she suggested - so the day (and the dance!) went off without a hitch. Thank you Annemarie!

BeautyenBeweging-Dance instructor BeautyenBeweging-Dance lessons

Robin en Roelof

Volgens hem/volgens haar:
Last minute bedachten wij dat het toch wel leuk zou zijn om ons huwelijksfeest te openen met een ‘echte’ openingsdans ipv het geschuifel te midden van een kring vrienden. Annemarie was meteen erg enthousiast en beloofde ons met 3 lessen (de 4e was de generale repetitie al!) een choreografie aan te leren die voor ons beiden haalbaar en leuk was. Vanaf de eerste les hadden we meteen enorme lol en leerde Annemarie ons vol geduld en zeer professioneel alle danspasjes. Nooit verwacht dat we 3 weken later alleen nog maar de puntjes op de i hoefden te zetten en we de dans konden dromen. Met een tafelkleed om mijn middel geknoopt en torenhoge hakken oefenden we hoe ik niet kon struikelen over de lange trouwjurk en hoe mijn man niet per ongeluk m’n arm uit de kom kon draaien in alle enthousiasme (:) We hebben enorm gelachen en genoten van de danslessen. We hadden geen betere kick off voor ons feest kunnen hebben! Echt een aanrader!


Fotocredits: Sabka Film & Photography Weddings

Maureen en Mechiel

Volgens hem/volgens haar:
We zijn in mei 2022 getrouwd en wilden onze gasten verrassen met een bijzondere openingsdans. We hebben ervoor gekozen om meerdere muzieknummers te gebruiken, om het echte verrassingseffect te creëren. Uiteindelijk hebben we voor 4 nummers gekozen en een DJ dit laten mixen. De lessen met Annemarie waren een feestje. Je moet in korte tijd best veel onthouden dus na een korte warming-up ga je vol aan de slag. Annemarie brengt daarbij een goede mix van lol en focus / hard werken. Uiteindelijk wil je ook dat het resultaat er mag zijn, Annemarie haalt echt het maximale eruit. Daarnaast kijkt ze goed naar wat bij je past en is de choreografie echt op ons afgestemd. Naast dat het leuk is om op je bruiloft iets unieks te doen, vonden wij het ook heel leuk om dit met elkaar voor te bereiden. Zowel tijdens de lessen als thuis. De gasten vonden het helemaal fantastisch en wij uiteraard ook! Annemarie, heel erg veel dank voor al jouw inzet! En voor wie nog twijfelt; doe het gewoon. Het is meer dan de moeite waard!


Fotocredits: Marieke Anneke Photography

Ole

Volgens hem:
Ik zocht een danslerares of leraar in of bij Amsterdam om mij te helpen dansen op/bij een zeer speciale gelegenheid. Ik kwam via Google bij Annemarie uit en…dat bleek een schot in de roos! Zij bleek dé danslerares die ik nodig had, dacht mee over choreografie, bedacht geweldige danspassen die voor mij uitvoerbaar waren. Ze was duidelijk een ervaren danser met de nodige lesuren ‘op de teller’. En, ze had geduld (:). Ze liet me ook de valkuilen van een live optreden zien. Het eindresultaat, mijn optreden, was spannend maar geweldig! Annemarie, bedankt!Katherine en Santiago

Volgens hem/volgens haar:
We approached Annemarie to help with the first dance at our wedding, and we definitely made a good choice! She helped us to decide on a first dance song, choreographed a routine that looked very effective without being too challenging (neither of us are very skilled dancers!), and we received many compliments about the dance after we performed it at our wedding. In addition to being very happy with the outcome, we also really enjoyed the lessons - having fun, letting ourselves go and dancing together with big smiles on our faces! Thank you for such a fun experience, Annemarie!

BeautyenBeweging-routine 1 BeautyenBeweging-routine 2
BeautyenBeweging-routine 3 BeautyenBeweging-routine 4

Joyce en Wouter

Volgens hem/volgens haar:
Na veel wikken en wegen besloten wij voor ons huwelijk toch een openingsdans te doen. Voor ons beiden was dit wel een beetje spannend. Met een glaasje op zien we onszelf graag als de John Travolta en Olivia Newton-John van Nederland maar echte ervaring hadden we niet. Maar gelukkig; dat maakte helemaal niets uit. Annemarie heeft ons stap voor stap (haha) meegenomen in het hele proces en heeft onze openingsdans in toegankelijke stukken opgebroken. Ze dacht volledig met ons mee en was bijvoorbeeld erg flexibel met het aanpassen van een danspas die voor ons niet goed voelde. Bovendien was ze ook realistisch en hield ze ons met beide benen op de grond (haha) als we een onmogelijke danspas uit een Disney-film wilden nadoen. Bijkomend voordeel van de dansles was dat Annemarie ervoor zorgt dat je volledig opgaat in de dans en je nergens anders meer aan denkt. Dat was erg fijn, met name als je hoofd vol zit met de organisatie van je huwelijk en alle dingen die daarbij komen kijken. Kortom, wij hebben een fantastische ervaring gehad en zouden aan ieder verloofd stel aanraden om samen met Annemarie een mooie openingsdans te oefenen.

BeautyenBeweging-John&Olivia 1 BeautyenBeweging-John&Olivia 2 BeautyenBeweging-John&Olivia 3

Jessi en Rene

Volgens hem/volgens haar: 
10 Jaar bij elkaar en een tweeling van 5…, tijd om de liefde te vieren! Met Annemarie als onze dansjuf hebben we hard gewerkt om onze gasten te verrassen met onze openingsdans, op het themanummer van de bruiloft: ‘Let Love Rule’, gevolgd door het begin van het dansfeest op ‘Let’s go crazy van Prince’. Annemarie is lief, vrolijk, superkundig en altijd flexibel, letterlijk en figuurlijk. Maar ook heel ferm en duidelijk, hard nodig om de routine er in te stampen. De uitvoering was verre van perfect, maar we hebben zoveel lol gehad en de choreo zorgde absoluut voor de juiste vorm waardoor iedereen helemaal meeging in ons plezier! Annemarie enorm bedankt, onze huwelijksfeest was een nog groter succes door jouw bijdrage!

Beautyenbeweging-dansfeest

 
Henriette en Francesco

Volgens hem/ volgens haar:
Annemarie is geweldig! Professioneel, sympathiek, denkt mee. Ze is geduldig en spoort aan tot het mooi gebruiken van je lichaam. In no time gingen mijn bewegingen van houterig naar vloeiend, heerlijk! We hebben genoten van de lessen en veel geleerd! Onze openingsdans was een groot succes, in de eerste plaats voor onszelf, maar ook voor de gasten die onder de indruk waren: “Jullie zijn pro’s!” Voor ons oudejaarsavondfeest zijn we teruggegaan naar Annemarie, om een uitgebreider repertoire te krijgen dan alleen de openingsdans. In korte tijd veel bijgeleerd. Dit blijven we doen! Annemarie is zorgvuldig, benaderbaar, en neemt de Covid regels heel goed in acht. Van harte aanbevolen!

BeautyenBeweging-eerste

Jessica en Jeroen

Volgens hem/volgens haar: 
We had a lot of fun during our lessons and were so happy with our first dance!

BeautyenBeweging-Happy with the first dance!

Diana en Dan

Volgens hem/ volgens haar:
I am not a natural dancer, but together with my wife wanted to open our wedding with a mix of a slow and a fast dance. Annemarie really adapted to our wishes and experience and made a very nice choreography for us. It was a real success, our guests were really enthusiastic about it and joined us to fill up the dancing floor as soon as we finished, we are very happy! Thank you Annemarie!

BeautyenBeweging-Dance mix BeautyenBeweging-Dansmix  BeautyenBeweging-Mix van dansen

Silvana en Tim

Volgens hem/ volgens haar:
We were looking for quite some time for a great choreographer to help us with our wedding opening dance. Our wedding was going to be in Peru, where weddings are much bigger than in The Netherlands and we wanted to make something different and special. When we met Annemarie, we knew she was the right person to do it with. She came up with a great choreography for our song L-O-V-E from Nat King Cole and after a few sessions we were ready! In our wedding day, our dance went very well and looked really beautiful. Many of our guests approached us saying that it was stunning! Thanks to Annemarie we could make something like this!! We really appreciate all her effort and dedication. Also, it was very sweet to receive a present and a letter from her with some tips! We really enjoyed the experience with her :D We definitely recommend her!

BeautyenBeweging-LOVE to dance BeautyenBeweging-Dansen is leven
BeautyenBeweging-Laat je liften in een dans BeautyenBeweging-Liefde is dansen

Marieke en Jeroen

Volgens hem/volgens haar:
Voor een spetterend begin van het feest wilden we graag een gave openingsdans. Annemarie heeft ons hier heel goed mee geholpen! In een aantal lessen elke keer nieuwe pasjes geleerd, thuis goed geoefend zodat je de pasjes kan dromen en het een dans wordt i.p.v. een aantal pasjes achter elkaar. Dat is zeker gelukt! Iedereen stond versteld van de fantastische openingsdans en kon niet geloven dat we het in zo'n korte tijd ingestudeerd hadden.

BeautyenBeweging: “Jive” BeautyenBeweging: Uitbundige dans
BeautyenBeweging: Rock-‘n-Roll BeautyenBeweging: Rock and Roll Fotocredits:World White Weddings

Jolien en Gijs

Volgens hem/volgens haar:
Wat hadden wij een leuke openingsdans op ons huwelijksfeest! Annemarie heeft ons op een persoonlijke en prettige manier begeleid en een toffe dans gemaakt die voor ons allebei uitdagend maar goed te doen was. Bovendien hebben we veel lol gehad bij de voorbereiding. Bedankt!

BeautyenBeweging-Dans voor 2 BeautyenBeweging-Dans stijl
BeautyenBeweging-Dans op DE dag! BeautyenBeweging-Dans in stijl
Fotocredits: Gaby Jongenelen

Valerie en Rogier

Volgens hem/volgens haar:
We wilden een waanzinnige openingsdans, waar we samen van konden genieten, iedereen mee konden verrassen en de toon wilden zetten voor een swingend feest. En dat is meer dan gelukt! We hebben heel veel plezier beleefd aan de trainingen met Annemarie. Ze heeft de dans op het nummer 'Valerie' mooi ontworpen en ons uitgedaagd om er het beste uit te halen. Het heeft ons veel voorpret gegeven en een dans om nooit te vergeten.

BeautyenBeweging-Waanzinnige dans

Anouk (weddingplanner Beau Marriage) en Shafton

Volgens hem/volgens haar:
Met beiden een drukke baan en lieve drukke tweeling thuis, waren de repetities echt 'onze' gezellige middagjes samen uit en we keken er dan ook iedere keer enorm naar uit. Op de feestavond was de reactie van de gasten overweldigend en zo leuk samen zo uit ons dak te gaan en iedereen te verrassen. Annemarie enorm bedankt voor je enthousiasme en professionaliteit! Je begreep precies onze wensen en onze verwachtingen zijn dan ook ruimschoots waargemaakt. We kijken er met heel veel plezier op terug en hebben er mooie herinnering bij!

BeautyenBeweging-Dans voor twee! BeautyenBeweging-Overweldigende dans! BeautyenBeweging-Maak indruk met je openingsdans!

 

  Testimonials voorgaande jaren  
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.