testimonials


Sinds de oprichting in 2007 heb ik al vele bruidsparen mogen begeleiden met de choreografie openingsdans voor de bruiloft/ huwelijksfeest, ook wel de eerste dans/ first dance/ bruiloftsdans genoemd. De choreografie wordt speciaal op maat gemaakt en is zodoende alleen voor jullie, het bruidspaar. Hieronder reacties en foto's van de bruidsparen die ik de afgelopen jaren heb mogen begeleiden (2019-2021) en de meest opvallende. Niet genoeg? Zie ook de testimonials uit voorgaande jaren.

Katherine en Santiago

Volgens hem/volgens haar:
We approached Annemarie to help with the first dance at our wedding, and we definitely made a good choice! She helped us to decide on a first dance song, choreographed a routine that looked very effective without being too challenging (neither of us are very skilled dancers!), and we received many compliments about the dance after we performed it at our wedding. In addition to being very happy with the outcome, we also really enjoyed the lessons - having fun, letting ourselves go and dancing together with big smiles on our faces! Thank you for such a fun experience, Annemarie!

BeautyenBeweging-routine 1 BeautyenBeweging-routine 2
BeautyenBeweging-routine 3 BeautyenBeweging-routine 4

Joyce en Wouter

Volgens hem/volgens haar:
Na veel wikken en wegen besloten wij voor ons huwelijk toch een openingsdans te doen. Voor ons beiden was dit wel een beetje spannend. Met een glaasje op zien we onszelf graag als de John Travolta en Olivia Newton-John van Nederland maar echte ervaring hadden we niet. Maar gelukkig; dat maakte helemaal niets uit. Annemarie heeft ons stap voor stap (haha) meegenomen in het hele proces en heeft onze openingsdans in toegankelijke stukken opgebroken. Ze dacht volledig met ons mee en was bijvoorbeeld erg flexibel met het aanpassen van een danspas die voor ons niet goed voelde. Bovendien was ze ook realistisch en hield ze ons met beide benen op de grond (haha) als we een onmogelijke danspas uit een Disney-film wilden nadoen. Bijkomend voordeel van de dansles was dat Annemarie ervoor zorgt dat je volledig opgaat in de dans en je nergens anders meer aan denkt. Dat was erg fijn, met name als je hoofd vol zit met de organisatie van je huwelijk en alle dingen die daarbij komen kijken. Kortom, wij hebben een fantastische ervaring gehad en zouden aan ieder verloofd stel aanraden om samen met Annemarie een mooie openingsdans te oefenen.

BeautyenBeweging-John&Olivia 1 BeautyenBeweging-John&Olivia 2 BeautyenBeweging-John&Olivia 3

Jessi en Rene

Volgens hem/volgens haar: 
10 Jaar bij elkaar en een tweeling van 5…, tijd om de liefde te vieren! Met Annemarie als onze dansjuf hebben we hard gewerkt om onze gasten te verrassen met onze openingsdans, op het themanummer van de bruiloft: ‘Let Love Rule’, gevolgd door het begin van het dansfeest op ‘Let’s go crazy van Prince’. Annemarie is lief, vrolijk, superkundig en altijd flexibel, letterlijk en figuurlijk. Maar ook heel ferm en duidelijk, hard nodig om de routine er in te stampen. De uitvoering was verre van perfect, maar we hebben zoveel lol gehad en de choreo zorgde absoluut voor de juiste vorm waardoor iedereen helemaal meeging in ons plezier! Annemarie enorm bedankt, onze huwelijksfeest was een nog groter succes door jouw bijdrage!

Beautyenbeweging-dansfeest

 
Henriette en Francesco

Volgens hem/ volgens haar:
Annemarie is geweldig! Professioneel, sympathiek, denkt mee. Ze is geduldig en spoort aan tot het mooi gebruiken van je lichaam. In no time gingen mijn bewegingen van houterig naar vloeiend, heerlijk! We hebben genoten van de lessen en veel geleerd! Onze openingsdans was een groot succes, in de eerste plaats voor onszelf, maar ook voor de gasten die onder de indruk waren: “Jullie zijn pro’s!” Voor ons oudejaarsavondfeest zijn we teruggegaan naar Annemarie, om een uitgebreider repertoire te krijgen dan alleen de openingsdans. In korte tijd veel bijgeleerd. Dit blijven we doen! Annemarie is zorgvuldig, benaderbaar, en neemt de Covid regels heel goed in acht. Van harte aanbevolen!

BeautyenBeweging-eerste

Jessica en Jeroen

Volgens hem/volgens haar: 
We had a lot of fun during our lessons and were so happy with our first dance!

BeautyenBeweging-Happy with the first dance!

Diana en Dan

Volgens hem/ volgens haar:
I am not a natural dancer, but together with my wife wanted to open our wedding with a mix of a slow and a fast dance. Annemarie really adapted to our wishes and experience and made a very nice choreography for us. It was a real success, our guests were really enthusiastic about it and joined us to fill up the dancing floor as soon as we finished, we are very happy! Thank you Annemarie!

BeautyenBeweging-Dance mix BeautyenBeweging-Dansmix  BeautyenBeweging-Mix van dansen

Silvana en Tim

Volgens hem/ volgens haar:
We were looking for quite some time for a great choreographer to help us with our wedding opening dance. Our wedding was going to be in Peru, where weddings are much bigger than in The Netherlands and we wanted to make something different and special. When we met Annemarie, we knew she was the right person to do it with. She came up with a great choreography for our song L-O-V-E from Nat King Cole and after a few sessions we were ready! In our wedding day, our dance went very well and looked really beautiful. Many of our guests approached us saying that it was stunning! Thanks to Annemarie we could make something like this!! We really appreciate all her effort and dedication. Also, it was very sweet to receive a present and a letter from her with some tips! We really enjoyed the experience with her :D We definitely recommend her!

 BeautyenBeweging-LOVE to dance BeautyenBeweging-Dansen is leven

BeautyenBeweging-Laat je liften in een dans BeautyenBeweging-Liefde is dansen

Marieke en Jeroen

Volgens hem/volgens haar:
Voor een spetterend begin van het feest wilden we graag een gave openingsdans. Annemarie heeft ons hier heel goed mee geholpen! In een aantal lessen elke keer nieuwe pasjes geleerd, thuis goed geoefend zodat je de pasjes kan dromen en het een dans wordt i.p.v. een aantal pasjes achter elkaar. Dat is zeker gelukt! Iedereen stond versteld van de fantastische openingsdans en kon niet geloven dat we het in zo'n korte tijd ingestudeerd hadden.

BeautyenBeweging: “Jive” BeautyenBeweging: Uitbundige dans BeautyenBeweging: Rock-‘n-Roll BeautyenBeweging: Rock and Roll Fotocredits:World White Weddings

Jolien en Gijs

Volgens hem/volgens haar:
Wat hadden wij een leuke openingsdans op ons huwelijksfeest! Annemarie heeft ons op een persoonlijke en prettige manier begeleid en een toffe dans gemaakt die voor ons allebei uitdagend maar goed te doen was. Bovendien hebben we veel lol gehad bij de voorbereiding. Bedankt!

BeautyenBeweging-Dans voor 2 BeautyenBeweging-Dans stijl BeautyenBeweging-Dans op DE dag! BeautyenBeweging-Dans in stijl
Fotocredits: Gaby Jongenelen

Roos en Leo

Volgens hem/volgens haar:
Wij vinden het heel knap dat Annemarie een dans heeft weten te maken op best een moeilijk nummer wat ook nog eens haalbaar was voor ons om te leren en er spectaculair en origineel uitzag voor ons publiek. We zijn haar heel erg dankbaar voor de leuke tijd en hopen binnenkort weer een reden te hebben om haar te benaderen voor een volgende dans!

BeautyenBeweging- Passie voor dans BeautyenBeweging-Dans anders BeautyenBeweging-Gepassioneerd dansen
Fotocredits: Mark Daams Fotografie

Manon en Koen

Volgens hem/volgens haar:
Bij BeautyenBeweging krijg je de mogelijkheid om op een eigen gekozen nummer een unieke openingsdans te leren, naar jouw eigen wensen en capaciteiten ingevuld. Zoiets vind je niet bij een ‘standaard’ dansschool.

BeautyenBeweging-Tango BeautyenBeweging-Dance lift BeautyenBeweging-Dirty Dancing lift

Marike en Philip

Volgens hem/volgens haar:
Gelet op de reacties is het resultaat eigenlijk nog beter dan we aanvankelijk ooit konden hopen, (op verzoek hebben we de dans later op de avond nog een 2e keer gedaan).

BeautyenBeweging-Adembenemende dans! BeautyenBeweging-Dans met resultaat! BeautyenBeweging-Dans met resultaat!

Anouk (weddingplanner Beau Marriage) en Shafton

Volgens hem/volgens haar:
Met beiden een drukke baan en lieve drukke tweeling thuis, waren de repetities echt 'onze' gezellige middagjes samen uit en we keken er dan ook iedere keer enorm naar uit. Op de feestavond was de reactie van de gasten overweldigend en zo leuk samen zo uit ons dak te gaan en iedereen te verrassen. Annemarie enorm bedankt voor je enthousiasme en professionaliteit! Je begreep precies onze wensen en onze verwachtingen zijn dan ook ruimschoots waargemaakt. We kijken er met heel veel plezier op terug en hebben er mooie herinnering bij!

BeautyenBeweging-Dans voor twee! BeautyenBeweging-Overweldigende dans! BeautyenBeweging-Maak indruk met je openingsdans!

Arles en Gijs

Volgens hem/volgens haar:
Wij vonden het sowieso hartstikke leuk om samen wat te doen en de dans was een succes!

BeautyenBeweging-Maak van de dans een succes! BeautyenBeweging-Dansplezier BeautyenBeweging-Dans voor iedereen

Valerie en Rogier

Volgens hem/volgens haar:
We wilden een waanzinnige openingsdans, waar we samen van konden genieten, iedereen mee konden verrassen en de toon wilden zetten voor een swingend feest. En dat is meer dan gelukt! We hebben heel veel plezier beleefd aan de trainingen met Annemarie. Ze heeft de dans op het nummer 'Valerie' mooi ontworpen en ons uitgedaagd om er het beste uit te halen. Het heeft ons veel voorpret gegeven en een dans om nooit te vergeten.

BeautyenBeweging-Waanzinnige dans

 

Dimitri en Cindy

Volgens hem/volgens haar:
De huwelijksdag was fantastisch en daar heeft jouw choreografie absoluut aan bijgedragen.

BeautyenBeweging-Huwelijk en dans BeautyenBeweging-Feest en dans BeautyenBeweging-Dans op je feest!  
Fotocredits: Sjoerd Booij

Mariska en Jamie

Volgens hem/volgens haar: 
Het is mogelijk! Als onervaren dansers (althans als je een goed dansje op een feest niet meerekent ;)) is het ons gelukt om met de training van Annemarie een mooie openingsdans op onze bruiloft te doen. We hebben een aantal maanden geoefend op de choreografie die Annemarie had gemaakt op een nummer welke we we zelf hadden uitgekozen. Een combinatie van een ballad met rapteksten, dus up-tempo en slow. Dit zorgde voor een afwisselende dans, waarin we ook het publiek konden opzwepen voor een swingende feestavond. We hebben veel plezier gehad in de voorbereidingen en zijn blij met het resultaat wat we hebben neergezet! De aanwijzingen van Annemarie zorgen ervoor dat je goed let op je houding waardoor je de dans sterker neerzet. Tijdens de uiteindelijke uitvoering hebben we vooral veel plezier gehad en konden we het gelukkig ook loslaten toen één van ons per ongeluk een stukje vergat. 'Gewoon lachen en doorgaan' had Annemarie van te voren gezegd, en dat deden we ook. Niemand heeft er wat van gemerkt! Voor wie besluit om een dans in te studeren bij Annemarie; veel plezier en geniet ook vooral in de voorbereiding van dit 'dingetje samen'.

BeautyenBeweging-Dans foto 1 BeautyenBeweging-Dans foto 2 BeautyenBeweging-Dans foto 3
BeautyenBeweging-Dans foto 4 BeautyenBeweging-Dans foto 5
Fotocredits: Ralf Czogallik Eppel Fotografie

Melanie en Vincent

Volgens hem/volgens haar:
Shortly before our wedding, we decided to do a wedding dance. Because of a lack of time, we agreed to do a wedding dance *light*, aiming to start our song with a professional dance routine, and after that change to our 'normal dance'. Annemarie was in for it! Annemarie is very professional and straight-forward, highly-efficient, but also very personal and a warm personality, we liked that a lot! Thereby, she is not part of a 'unrealistic dream wedding industry': Annemarie clearly tells you what is realistic, or let's you chose in what you want but tells you what you need to do for that (for example: practice at home!). Would HIGHLY RECOMMEND (and yes that is in capital letters, because that's what it is!).

BeautyenBeweging-HIGHLY RECOMMEND Beautyenbeweging-professional dance routine BeautyenBeweging-wedding dance light 

Cathy en Marcel

Volgens hem/volgens haar:
Langs deze weg willen we je bedanken voor het maatwerk, dat je geleverd hebt. Je hebt ons binnen een aantal weken klaargestoomd voor de openingsdans op ons huwelijk. Naast de choreografie, zag je ook kans om de bruidegom (zonder stijldans ervaring) klaar te stomen voor een vloeiende dans. Dankzij jouw geduld en passie is onze openingsdag een groot succes geworden, waarvoor nogmaals onze dank.

BeautyenBeweging- Stijldansen

 

 

  Testimonials voorgaande jaren  

Bel Formulier


Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com