testimonials


Sinds de oprichting in 2007 heeft BeautyenBeweging al vele bruidsparen mogen begeleiden met de choreografie openingsdans voor de bruiloft/ de eerste dans/ first dance/ bruiloftsdans. De choreografie wordt speciaal op maat gemaakt en is zodoende alleen voor het betreffende bruidspaar. De choreografie bruiloft wordt aangeleerd in een aantal (afgesproken) danslessen/lesuren. Hieronder reacties en foto's van de afgelopen jaren. Klik op de foto! Zie ook de testimonials uit de andere jaren.

Ruby en Robin

Volgens hem/ volgens haar: 
Beiden zonder danservaring begonnen wij aan de gezellige privé lessen van Annemarie. Voorafgaand aan de lessen hebben we kennis gemaakt onder het genot van een kopje koffie en onze ideeën en wensen doorgesproken. We wilden graag verschillende nummers in elkaar over laten lopen en zo verschillende stijlen en tempo’s aanhouden. Annemarie heeft dit perfect voor ons gechoreografeerd en paste bepaalde bewegingen indien nodig aan. Ze is heel creatief, vriendelijk en secuur en heeft een grote passie voor wat ze doet! Per les behandelden we een nieuw nummer en dankzij de goede begeleiding van Annemarie (en wat oefenen in de woonkamer) was het dan eindelijk zover. Onze vrienden en familie vonden het FANTASTISCH! En wij zelf uiteraard ook. Alleen al het dansen met je partner is ontzettend leuk en zo hebben we een aantal leuke pasjes overgehouden voor de aankomende feestjes! Dankzij Annemarie hebben wij een spetterende openingsdans neergezet en ik zou dit aan iedereen aanraden. Ontzettend bedankt Annemarie!

Dans huwelijksfeest-BeautyenBeweging Huwelijksfeest-BeautyenBeweging Dans je-BeautyenBeweging
Openingsdans huwelijksfeest-BeautyenBeweging Salsa-BeautyenBeweging Huwelijk Feest-BeautyenBeweging
Fotocredits: Nathania Photography

Roos en Maarten

Volgens hem/ volgens haar: 
De openingsdans was echt een hit! Annemarie heeft ons geholpen met het hele proces van muziekkeuze tot aan de generale repetitie. Ze gaf goede begeleiding tijdens het oefenen en bruikbare tips om thuis verder te oefenen. Uiteindelijk heeft haar methode ervoor gezorgd dat wij perfect waren voorbereid voor het juiste moment. De energie die vrijkwam in de zaal toen wij de dans uitvoerden was fenomenaal. Heel veel dank van Roos en Maarten.

BeautyenBeweging-Het was een hit! BeautyenBeweging-Unieke methode BeautyenBeweging-Perfecte voorbereiding dans

Mariska en Jamie

Volgens hem/volgens haar: 
Het is mogelijk! Als onervaren dansers (althans als je een goed dansje op een feest niet meerekent ;)) is het ons gelukt om met de training van Annemarie een mooie openingsdans op onze bruiloft te doen. We hebben een aantal maanden geoefend op de choreografie die Annemarie had gemaakt op een nummer welke we we zelf hadden uitgekozen. Een combinatie van een ballad met rapteksten, dus up-tempo en slow. Dit zorgde voor een afwisselende dans, waarin we ook het publiek konden opzwepen voor een swingende feestavond. We hebben veel plezier gehad in de voorbereidingen en zijn blij met het resultaat wat we hebben neergezet! De aanwijzingen van Annemarie zorgen ervoor dat je goed let op je houding waardoor je de dans sterker neerzet. Tijdens de uiteindelijke uitvoering hebben we vooral veel plezier gehad en konden we het gelukkig ook loslaten toen één van ons per ongeluk een stukje vergat. 'Gewoon lachen en doorgaan' had Annemarie van te voren gezegd, en dat deden we ook. Niemand heeft er wat van gemerkt! Voor wie besluit om een dans in te studeren bij Annemarie; veel plezier en geniet ook vooral in de voorbereiding van dit 'dingetje samen'.

BeautyenBeweging-Dans foto 1 BeautyenBeweging-Dans foto 2 BeautyenBeweging-Dans foto 3
BeautyenBeweging-Dans foto 4 BeautyenBeweging-Dans foto 5
Fotocredits: Ralf Czogallik Eppel Fotografie

Elena en Bart

Volgens hem/volgens haar:
"Een openingsdans is altijd spannend. Annemarie heeft ons ontzettend goed geholpen. Zij heeft geluisterd naar onze wensen, wat zeer fijn was. Wij zouden Annemarie absoluut aanbevelen. Zij is zeer kundig."

BeautyenBeweging-Spannende dans BeautyenBeweging-Spannende openingsdans BeautyenBeweging-Kundige dansdocent
  

Tamara en Brian

Volgens hem/volgens haar: 
We hebben enorm genoten van onze mooie dag. Het was prachtig weer en we hebben heerlijk gedanst.

BeautyenBeweging-Heerlijk gedanst! BeautyenBeweging-Lach en dans! BeautyenBeweging-Fijne danslessen!


Sophia en Edwin

Volgens hem/volgens haar: 
Ik heb het als een positieve ervaring gezien, zeker met het eindresultaat. De lessen waren strak en efficiënt. Annemarie is goed, weet wat ze doet en professioneel.

BeautyenBeweging-Een positieve danservaring BeautyenBeweging-Strakke danslessen


Jessica en Jeroen

Volgens hem/volgens haar: 
We had a lot of fun during our lessons and were so happy with our first dance!

BeautyenBeweging-Happy with the first dance!

 

Diana en Dan

Volgens hem/ volgens haar:
I am not a natural dancer, but together with my wife wanted to open our wedding with a mix of a slow and a fast dance. Annemarie really adapted to our wishes and experience and made a very nice choreography for us. It was a real success, our guests were really enthusiastic about it and joined us to fill up the dancing floor as soon as we finished, we are very happy! Thank you Annemarie!

BeautyenBeweging-Dance mix BeautyenBeweging-Dansmix  BeautyenBeweging-Mix van dansen

Iulia en Catalin

Volgens hem/ volgens haar:
Thank you Annemarie for a beautiful and romantic choreography. Everyone was impressed with our first dance.

BeautyenBeweging-Choreografie-op-maat BeautyenBeweging-Originele choreografie BeautyenBeweging-Choreografie


Gabriela en Jerry

Volgens hem/ volgens haar:
Neither me or my wife were born great dancers. Thanks to Annemarie, at least for one night in our lives we were able to look like ones. I'll never forget my wedding day, and our first dance is one of the reasons for that. Thank you very much a thousand times!

BeautyenBeweging-All round dans BeautyenBeweging-Dans op jouw muziek BeautyenBeweging-Dans op je mooiste dag


Emery en David

Volgens hem/ volgens haar:
We met Annemarie a couple of weeks before our wedding, and decided to take classes for our opening dance. Already during the first class it became clear that we had made the right choice. Annemarie has a lot of positive energy, which really helped us to gain confidence despite being lousy dancers. The choreography which Annemarie had developed before our first class was great, not too difficult for us but still with really nice and fun elements. The entire scope of her coaching was really well-fitted for us, from practicing the entrance, the choreography and giving general tips on what to bear in mind. We also really liked her teaching style, being very welcoming and friendly and at the same time absolutely professional. The dance was clearly one of the most beautiful moments of our wedding and we enjoyed this moment so much. It really felt like the perfect dance to us. Thank you Annemarie, this would not have been possible without you!

BeautyenBeweging-Dans dichtbij elkaar BeautyenBeweging-Dans naar elkaar toe
Fotocredits:
Saja Seus hochzeitsfotografie

Ewout

Volgens hem: Vanwege wonen en trouwen in het buitenland was het niet mogelijk om samen een openingsdans voor te bereiden. Daarom bedacht ik dat het leuk zou zijn als ik als verrassing zelf iets in zou studeren in de tijd die ik in Nederland doorbracht. Daarvoor heb ik toen de hulp ingeroepen van BeautyenBeweging. In drie sessies van een uur heb ik zo met hulp van Annemarie een hele choreografie van 2:30 minuten onder de knie gekregen, die ze voor mij had bedacht. Door de goede voorbereiding kon ik zelfverzekerd mijn dansje doen. Het was een grote verrassing voor iedereen en een groot succes!

BeautyenBeweging-Dans Solo  BeautyenBeweging-Verras met een dans!

Celine en Jim

Volgens hem/ volgens haar:
Annemarie heeft een dans voor ons bedacht die helemaal aansloot bij onze persoonlijkheid. Zo hebben we een super gave openingsdans tijdens onze bruiloft kunnen laten zien die onze gasten enorm heeft verrast. Het repeteren was ontspannen maar toch ook fanatiek; erg leuk om te doen!

BeautyenBeweging-Verrassende dans
Fotocredits: Marco Pauws

 

  Testimonials 2016  

Bel Formulier


Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com