Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Maandag 01 Augustus 2022

Dit jaar is een uitzonderlijk jaar. Eindelijk mag er weer getrouwd worden. De aanvragen stromen binnen. Daarnaast heb ik nogal wat publiciteit gehad. Heel bijzonder dit jaar is de muziekkeuze van de bruidsparen. Ik heb alleen maar originele nummers. Niet te geloven. Daar kan ik dus ook alleen maar originele choreografieën op maken. Niet wat je op YouTube vindt (hoewel sommige moves erg populair zijn). Veel bruidsparen hebben een prachtige trouwlocatie gevonden. Zeker de helft trouwt in het buitenland. Wat mensen leren in 4 danslessen is echt geweldig om te zien. De eerste les is onwennig, de tweede moeilijk, maar tegen het einde van de derde les zwieren ze over de dansvloer. Prachtig. I have the best job, ever! Zij zijn verliefd en ik mag voor de mooiste dag van hun leven een dans maken die daarbij passend is. Daarnaast heb ik dit jaar ook super originele aanvragen gekregen. Iemand die zijn vrouw ten huwelijk vroeg met een dans, op haar verjaardag. Of een bridesmaids dance op een mix van verschillende nummers. Tot en met oktober wordt er nog getrouwd. En ondertussen heb ik nu al foto’s, video’s en aanbevelingen mogen ontvangen! Als iemand mij 15 jaar geleden had gezegd dat het zo’n succes zou worden… daar had ik alleen maar van kunnen dromen. Toen ik begon was er niemand die dit deed. Althans, niet vindbaar in Nederland. Let wel, ik doe iets anders dan stijldansen (dus iets anders dan ball room). En wat ook te gek is aan mijn werk, ik ontmoet zoveel leuke en verschillende stellen. Heel veel expats en aangezien ik zelf ook in het buitenland heb gewoond (NYC & Tokyo) schept dat een band. Mensen uit Amerika, Canada, Europa en zelfs Azië. Zo bijzonder. Mijn danslessen geef ik (dus) ook in het Engels. Geen probleem. Mochten jullie zelf nog op zoek zijn, ik heb (nu nog) ruimte. Vul vooral snel het belformulier in. Dan gaan we zsm bewegen!

Vrijdag 24 Juni 2022

En toen kreeg ik een fantastische opdracht. Een man die zijn vrouw ten huwelijk wilde vragen met een dans, op haar 50e verjaardag! Wauw, wat super origineel!!!  Ik werd er helemaal blij van (:) Ik heb weleens een man mogen begeleiden die in zijn eentje een openingsdans deed op de bruiloft als verrassing voor

Lees meer

Maandag 30 Mei 2022

Laatst had ik een intake bij mensen thuis. Althans, dat stond zo gepland. We hadden al 15 minuten aan de telefoon gezeten en ze wilden graag een kennismakingsgesprek. Ook wilden ze met mij brainstormen over de openingsdans en tijdens de intake laat ik vaak ook eerder werk zien. Leuk!

Lees meer

Zaterdag 30 April 2022

Ik heb zo’n mooi ballet gezien 2 weken geleden. Het was ook nog onze anniversary. (‘Anne’versary zeg ik altijd). Raymonda van het Nationale ballet met in de hoofdrol: Riho Sakamoto. Het doek ging open en ze had een lichtroze tutu aan. De glitters om haar heen leken wel

Lees meer

Donderdag 31 Maart 2022

Ik ben afgestudeerd aan de Dansacademie (A’dam) in 2 richtingen, theater en docent. Na mijn carrière als professioneel danseres (Tv/Theater) mijn studie in NYC en jaren lesgeven in het dansonderwijs wilde ik wat anders. Ik nam een sabbatical en ging terug naar de basis. Waarom was ik op vierjarige leeftijd begonnen met ballet? Omdat niets dichterbij een sprookjeswereld komt dan dat! En wat is nog meer een sprookje? 

Lees meer

Recente berichten


Een uitzonderlijk jaar 01 augustus 2022
Huwelijksaanzoek 24 juni 2022
Samenwerking 30 mei 2022
Adembenemend 30 april 2022
Nu 31 maart 2022
Parijs is een feest 26 februari 2022
Vooruit 30 januari 2022
Over m'n like 31 december 2021
Feestmaand 29 november 2021
Voorstelling 27 oktober 2021
Athene, Naxos, Paros 27 september 2021
TLC 30 augustus 2021
Beweging op de BSO 25 juli 2021
Blogboek 23 juni 2021
Dansdocent 23 mei 2021
Kwetsbaar 25 april 2021
Hats off 20 maart 2021
Kijk maar op m'n Insta 15 februari 2021
Pieken 18 januari 2021

Bel Formulier


Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com