Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Gouden portret


Op je bruiloft worden prachtige foto’s gemaakt. Ik heb er dit jaar weer een aantal mogen ontvangen voor mijn website. Zie ook testimonials Heel blij mee! Ik concentreer me vaak op de dans, maar er zijn natuurlijk meer momenten op de bruiloft die heel bijzonder zijn en waarvan het fijn is dat het wordt vastgelegd. En dan ook nog zo professioneel. Een lach, een traan, een speech, de ringen, de jurk, het eerste moment dat jullie elkaar zien, etc. Heel ontroerend allemaal. Ook worden er vaak foto’s gemaakt van vrienden en familie, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie of het feest. Dan is het fijn dat het bruidspersoneel (maar ook) je broer, je zus, je nichtje of je ouders mooi op de foto staan. Maar heb je er ook weleens aan gedacht om sowieso eens in de zoveel tijd een fotosessie te doen met je familie? Bijvoorbeeld eens in de zoveel jaar. Zeker als je ouders op leeftijd zijn, is het wellicht goed om daarover na te denken. Wij hebben dit laatst gedaan en het was een fantastische middag. Ten eerste hadden we voor een buitenlocatie gekozen, een prachtig park (maar natuurlijk hadden we optioneel ook een ruimte voor binnen geregeld, voor als ‘t ging regenen...) We hadden geluk met ‘t weer. Zon en niet te koud. Ook hadden we kleding en kleuren perfect op elkaar afgestemd en benodigdheden meegenomen. (Vraag tips aan je fotograaf hierover.) We hebben er best even over gedaan om ook een fijne fotograaf te vinden. Ik zou hoe dan ook voor een ervaren bruidsfotograaf/wedding photographer kiezen. Die heeft ervaring met de mooie momenten pakken (ook als je het even niet door hebt) en als het een goede is; nauwelijks aanwezig maar wel alert! Ik wilde ook geen 300 digitale foto’s. Mensen op leeftijd zijn niet ‘digitaal’ opgegroeid en wat moet ik met zoveel foto’s? Daarnaast wilden we ook iets tastbaars geven. Dus kregen we max. 50 digitaal en 5 verschillende prints. Onze fotografe was heel bescheiden, stond open voor onze ideeën -ook ter plekke- en heel belangrijk-> stelde iedereen op zijn gemak. Het is al ongemakkelijk genoeg als je moet gaan ‘staan’ voor een foto (daarom kozen wij ook niet voor een studio) of er lopen mensen langs die er niets mee te maken hebben. Opdringerige fotografen, fotografen die bescheiden wensen niet kunnen vertalen (is dat niet gewoon luisteren?) of fotografen die zeggen ‘Kijk maar op mijn website’ daar heb ik werkelijk niets mee. Maar dat zal je denk ik van een trouwfotograaf niet zo snel horen. We zijn in ieder geval heel blij dat we ons huiswerk hebben gedaan en dat we dit hebben geregeld. Ook voor later. Want het is later dan je denkt. Zo’n mooi portret van je ouders is goud waard!

BeautyenBeweging-portret
Fotocredits:
huwelijksfotografie

 

Recente berichten


Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.