Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Een uitzonderlijk jaar


Dit jaar is een uitzonderlijk jaar. Eindelijk mag er weer getrouwd worden. De aanvragen stromen binnen. Daarnaast heb ik nogal wat publiciteit gehad. Heel bijzonder dit jaar is de muziekkeuze van de bruidsparen. Ik heb alleen maar originele nummers. Niet te geloven. Daar kan ik dus ook alleen maar originele choreografieën op maken. Niet wat je op YouTube vindt (hoewel sommige moves erg populair zijn). Veel bruidsparen hebben een prachtige trouwlocatie gevonden. Zeker de helft trouwt in het buitenland. Wat mensen leren in 4 danslessen is echt geweldig om te zien. De eerste les is onwennig, de tweede moeilijk, maar tegen het einde van de derde les zwieren ze over de dansvloer. Prachtig. I have the best job, ever! Zij zijn verliefd en ik mag voor de mooiste dag van hun leven een dans maken die daarbij passend is. Daarnaast heb ik dit jaar ook super originele aanvragen gekregen. Iemand die zijn vrouw ten huwelijk vroeg met een dans, op haar verjaardag. Of een bridesmaids dance op een mix van verschillende nummers. Tot en met oktober wordt er nog getrouwd. En ondertussen heb ik nu al foto’s, video’s en aanbevelingen mogen ontvangen! Als iemand mij 15 jaar geleden had gezegd dat het zo’n succes zou worden… daar had ik alleen maar van kunnen dromen. Toen ik begon was er niemand die dit deed. Althans, niet vindbaar in Nederland. Let wel, ik doe iets anders dan stijldansen (dus iets anders dan ball room). En wat ook te gek is aan mijn werk, ik ontmoet zoveel leuke en verschillende stellen. Heel veel expats en aangezien ik zelf ook in het buitenland heb gewoond (NYC & Tokyo) schept dat een band. Mensen uit Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Azië. Zo bijzonder. Mijn danslessen geef ik (dus) ook in het Engels. Geen probleem. Mochten jullie zelf nog op zoek zijn, ik heb (nu nog) ruimte. Vul vooral snel het belformulier in. Dan gaan we zsm bewegen!

Recente berichten


Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.