Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Vooruit


Na zoveel jaar stopt mijn favoriete dansstudio in Amsterdam ermee. Midden in Amsterdam, maar met zoveel rust en uitstraling. En dit is niet de eerste dansstudio die moet sluiten vanwege de lockdown en alles wat er gaande is de afgelopen tijd. Ik moest toch wel een traantje wegpinken. Vijftien jaar samenwerken is best lang. Ik heb er met zoveel plezier lesgegeven. Maar ook mijn mooie dansfilmpjes opgenomen de laatste 2,5 jaar (zie hieronder). Afscheid nemen is altijd moeilijk. Het is het einde van een bepaalde periode en je gaat daarna een nieuwe fase in. Dat brengt ook iets moois. Gelukkig, net als bij een huwelijk, je weet dat je de volgende stap gaat nemen in je leven en kijkt daarnaar uit. Als je dan kiest, kies je voor elkaar en je doet daarbij een belofte. Je spreekt hardop uit dat je voor elkaar kiest en bevestigt dit met een openingsdans. Dat heb ik altijd romantisch gevonden. Als een sprookje. En daarom maak ik nog steeds met heel veel plezier de openingsdans voor bruidsparen. Ik heb gelukkig wel een nieuwe dansstudio gevonden, vlakbij de oude. Ik heb een groot netwerk en deze vond ik het via een vriendinnetje van de dansacademie. Daar kan ik weer volop zelf trainen maar ook lesgeven, want de aanvragen stromen binnen. Er gaat weer getrouwd worden! Maar ook mensen die 1-op-1 les willen, weten mij te vinden. Ik vind mijn vak nog steeds zo leuk. En ik heb geluk dat ik het al zo lang -met relatief zo weinig fysieke klachten- mag uitoefenen. Ik heb geen dans gekozen, dans heeft mij gekozen! Daar ben ik van overtuigd. Op mijn derde zocht ik al klassieke muziek op de radio, op mijn 4e lag ik in de split en op mijn 5e had ik mijn eerste solo te pakken. (Ondanks dat ik heel verlegen was). Ik kan mij een leven zonder dans niet voorstellen. Daarom was ik ook zo blij met de eerste dansstudio, waar ik erop los kon choreograferen en improviseren. Omdat ik altijd in beweging blijf, vind ik mijn weg wel. Ik kijk uit naar de nieuwe samenwerking en ook in die nieuwe dansstudio zullen mooie dansen gecreëerd gaan worden. Evengoed, Tam, bedankt voor de prettige samenwerking en al de leuke jaren. Het ga je goed. Blijf in beweging, dat is de enige manier om vooruit te komen!

Youtube Dancer Anne M2

Recente berichten


Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.