Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Zuid-Frankrijk


Net terug van een zonnige vakantie in Zuid-Frankrijk. Twee weken dit keer. Natuurlijk weer met de trein (snel, goedkoop, wifi, 1e klas, vaste zitplaatsen, nauwelijks controle, goed voor het milieu, niet vroeg erheen). Je moet wel overstappen in Parijs-van het ene station naar het andere- maar het dat is maar 7 minuten met de metro. Dit keer niet naar Cannes of Nice, maar naar Nimes en Mèze. Nimes is een oude stad. We zaten in Appart'city Nimes en dat is ok. Kun je ook nog eens ontbijten op de kamer, of -als je wilt- een lunch meenemen. De restaurants die wij aanraden zijn: The Bird en de Wine Bar (vlakbij het hotel). De eerste is hip, tiptop en tof en de tweede is prima. Goed eten, lekkere wijn (hoewel een Ricard op een terras ook altijd erg fijn is (:) Nimes is mooi maar heb je ook in 1, 2 dagen gezien, tenzij je meer wilt weten. Maar je kunt van daaruit een dagje naar het strand (Le-Grau-Du -Roi) of Avignon bezoeken (Sur le pont...) Wij deden alles met het openbaar vervoer trouwens. Daarna zijn we een stukje met de trein en 40 minuten met de boot naar Mèze gegaan. Naar de geweldige B&B van Rob en Jason Meze Maison Wat een aanrader is dat! Bad in je kamer, ontbijt aan de grote keukentafel (alleen) of een glas wijn in de prachtige huiskamer en elke dag naar het strand. Totdat we er genoeg van hadden. Er zijn 2 strandjes in Mèze. Een rustig en verderop een populair. En we konden trouwens nog net een stukje van het festival meekrijgen, met vuurwerk! Voor een work out huur je fietsen voor € 30 (bv bij Vethaucycles) en fiets je naar Sète en terug (40 km). Let wel, houd rekening met het tijdstip want midden op de dag is erg heet. Voor tips voor restaurants in Mèze vraag Rob of loop naar de haven. Vanuit Mèze kun je- als je wenst- nog een dagje naar Montpellier. Daar kun je verrassend leuk eten bij Autour du Bassin. Al met al een prima vakantie, niet teveel activiteiten dit keer en helemaal uitgerust.

Voor de goede orde, wij zijn geen reisbureau. Reizen is en blijft op eigen risico. Ook ontvangen wij geen vergoeding van bovengenoemde locaties.

BeautyenBeweging Zuid-Frankrijk 1 BeautyenBeweging Zuid-Frankrijk 2 BeautyenBeweging Zuid-Frankrijk 3 B&B Meze Maison BeautyenBeweging, Anne, Zuid-Frankrijk BeautyenBeweging Zuid-Frankrijk 4

 

Recente berichten


Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.