testimonials


Zie hieronder reacties en foto's.

bruiloften 2015

jolien en gijs

Volgens hem/volgens haar:
Wat hadden wij een leuke openingsdans op ons huwelijksfeest! Annemarie heeft ons op een persoonlijke en prettige manier begeleid en een toffe dans gemaakt die voor ons allebei uitdagend maar goed te doen was. Bovendien hebben we veel lol gehad bij de voorbereiding. Bedankt!

BeautyenBeweging-Dans voor 2 BeautyenBeweging-Dans stijl BeautyenBeweging-Dans op DE dag! BeautyenBeweging-Dans in stijl
Fotocredits: Gaby Jongenelen

caroline en bruno

Volgens hem/volgens haar:
Wij hebben als koppel weinig danservaring en zagen best op tegen een goede openingsdans. Annemarie heeft door een leuke dans in hapklare stukjes op te knippen, ons zelfvertrouwen gegeven dat we er iets moois van konden maken en dat is ook echt gelukt!

BeautyenBeweging-Uit je dak met dans BeautyenBeweging-Open je feest met een dans BeautyenBeweging-Musical dansBeautyenBeweging-Show & Dans BeautyenBeweging-Zelfverzekerd in dans BeautyenBeweging-Choreo
Fotocredits: Alexandra Vonk

vera en martin

Volgens hem/volgens haar:
Wij hebben de openingsdans van onze bruiloft door Annemarie laten ontwikkelen. Dit was een knallend succes. We hebben met veel plezier en enthousiasme een op maat gemaakte choreografie laten zien. Wij vonden het leuk dat we zelf de muziek konden kiezen en inspraak hadden in de choreografie. De begeleiding is heel professioneel en gericht op een mooi resultaat. Annemarie is duidelijk, creatief en eerlijk als het gaat om de voortgang tijdens de lessen. Zelf hadden we bijna geen ervaring met dansles, maar dat was geen belemmering!

BeautyenBeweging-HipHop BeautyenBeweging-Werelddans BeautyenBeweging-Coole dansFotocredits: CheeseWorks

Iryna en Giuseppe

Volgens hem/volgens haar:
We really enjoyed doing this dance and it was a great surprise for all quests-they didn't expect it and complimented us a lot.

BeautyenBeweging-Romantische dans 1 BeautyenBeweging-Romantische dans 2 BeautyenBeweging-Romantische dans 3

 

valerie en rogier

Volgens hem/volgens haar:
We wilden een waanzinnige openingsdans, waar we samen van konden genieten, iedereen mee konden verrassen en de toon wilden zetten voor een swingend feest. En dat is meer dan gelukt! We hebben heel veel plezier beleefd aan de trainingen met Annemarie. Ze heeft de dans op het nummer 'Valerie' mooi ontworpen en ons uitgedaagd om er het beste uit te halen. Het heeft ons veel voorpret gegeven en een dans om nooit te vergeten.

BeautyenBeweging-Waanzinnige dans

 

Rhiannon en tom

Volgens hem/volgens haar:
Thanks again for all your help putting the dance together- it was really fantastic and it looked great!

BeautyenBeweging-Dans instuderen

 

    Testimonials 2016 Testimonials 2014  

Bel Formulier


Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com