testimonials


Zie hieronder reacties en foto's.

Bruiloften 2014

Mickey en Daan

Volgens hem/volgens haar:
Dankzij BeautyenBeweging een hele mooie openingsdans kunnen laten zien op onze bruiloft. Zeker een aanrader. Persoonlijke en professionele begeleiding.

BeautyenBeweging-Persoonlijke begeleiding in dans BeautyenBeweging-Dans olv een professional!

danielle en michel

Volgens hem/volgens haar:
Bij een huwelijksfeest hoort een openingsdans vonden wij. Het bleek al snel dat 'even youtuben' niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Annemarie heeft binnen zeer korte tijd een super leuke, passende en niet geheel onbelangrijk, goed haalbare choreografie op een door ons zelf gekozen nummer gemaakt.  De lessen waren efficiënt, effectief en leuk!

BeautyenBeweging-Passende dans BeautyenBeweging- Haalbare choreografie!
Fotocredits: Anouschka Rokebrand

Nanda en Jille

Volgens hem/volgens haar:
Annemarie heeft ons als gezin laten stralen tijdens onze openingsdans. Niet alleen de dag zelf, maar ook de voorbereiding en het repeteren was een groot feest!

BeautyenBeweging-Voorbereiding in dans BeautyenBeweging-Durf te dansen! BeautyenBeweging-Dansrepetities, een groot feest!
BeautyenBeweging-Dans als een professional! BeautyenBeweging-Dans met het hele gezin BeautyenBeweging-Theater
Fotocredits: Studio Damon Photography

anne marije en jermaine

Volgens hem/volgens haar:
Bedankt voor je leuke begeleiding van onze dans..We hebben veel plezier gehad tijdens de voorbereidingen en tijdens de dans zelf!

BeautyenBeweging-Leuke begeleiding voor de openingsdans! BeautyenBeweging- Studeer een dans in! BeautyenBeweging- Studeer een dans in!
Fotocredits: BestShot Fotografie

Dimitri en Cindy

Volgens hem/volgens haar:
De huwelijksdag was fantastisch en daar heeft jouw choreografie absoluut aan bijgedragen.

BeautyenBeweging-Huwelijk en dans BeautyenBeweging-Feest en dans BeautyenBeweging-Dans op je feest!   Fotocredits: Sjoerd Booij

Anne marie en kees

Volgens hem/volgens haar:
We hebben Annemarie gevraagd ons een simpele openingsdans te leren op You're the one that I want, van Grease. Annemarie had een hele leuke vrolijke dans bedacht en in drie lessen heeft ze ons de dans geleerd. De lessen waren onwijs leuk. En op onze trouwdag ging de dans gelukkig hartstikke goed!

BeautyenBeweging-Leer dansen in een paar lessen! BeautyenBeweging- Showmusicaldans.

jozefien en bart

Volgens hem/volgens haar:
Na einde dans stond de dansvloer direct vol, goed teken.  We hebben de mensen enthousiast gemaakt (:) Precies wat we graag wilden bereiken!

BeautyenBeweging-Dans clip BeautyenBeweging-Dansvloer op BeautyenBeweging-Verras met een dans!

Lisette en Jardo

Volgens hem/volgens haar:
Door met Annemarie in zee te gaan hebben we precies de openingsdans gekregen die we wilden hebben. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit vertaald in een mooie, originele dans met de juiste moeilijkheidsfactor waardoor we de openingsdans met heel veel plezier hebben voorbereid en opgevoerd tijdens ons huwelijk. Onze gasten wisten niet wat ze zagen! Geweldig! Annemarie, bedankt voor de leuke lessen en de mooie dans die je voor ons hebt bedacht.

BeautyenBeweging- Spaanse dans BeautyenBeweging- Voetjes van de vloer! BeautyenBeweging-Latin Fotocredits: PierLuigi Cavarra

Yasmin en Sjoerd

Volgens hem/volgens haar:
Annemarie van BeautyenBeweging heeft ons in juni 2014 begeleidt bij het aanleren van een openingsdans voor onze bruiloft. Ze heeft van 'ons liedje' met haar creativiteit en enthousiasme nu 'onze dans' gemaakt. De samenwerking ging erg soepel en professioneel. In slechts enkele lessen leerden we vrij vlot de pasjes. Okay, het was af en toe zweten en wat extra oefenmomentjes thuis inplannen. (Vanwege ons kleine Amsterdamse stulpje kozen we de nabij gelegen parkeergarage als danszaal voor de momenten dat we het zonder Annemarie moesten doen). De ruimte die Annemarie regelde was stukken beter: spiegels, goede muziek en makkelijk bereikbaar.

En wat een effect op de bruiloft. We hadden het extra stil gehouden dus nagenoeg niemand wist het...wat een reactie van het publiek. Echt super. Al met al was de begeleiding door Annemarie uitstekend en was het zonder haar niet mogelijk geweest. We kunnen iedereen aanraden te kiezen voor Annemarie én een openingsdans. Ze weet waar ze het over heeft , heeft kennis en ervaring, geeft goede instructies en past de dans goed aan op je dansniveau. Doen dus! Annemarie Bedankt! 

BeautyenBeweging-Dans op niveau! BeautyenBeweging-Creatief in dans BeautyenBeweging-Maak het sprookje af! 

Debora en rené

Volgens hem/volgens haar:
Voor onze bruiloft wilden wij als opening voor het feest een hip-hop dans doen. Nadat het nummer was gekozen hebben we samen met Annemarie de lengte en het niveau van de dans besproken. Hiermee heeft Annemarie een complete choreografie uitgewerkt. Het niveau was behoorlijk hoog, maar in 6 lessen heeft ze ons vol enthousiasme de danspassen en choreografie bijgebracht.
Bijna alle danspassen kwamen ook overeen met de tekst van het nummer.
We hebben zelf nog 2 extra lessen genomen om de uitvoering te perfectioneren.Ondanks de zenuwen tijdens de bruiloft, was de openingsdans zeer geslaagd getuige de vele positieve reacties van onze gasten. De dansvloer was daarna ook gelijk goed gevuld waardoor het feest niet meer stuk kon.
Bedankt Annemarie voor al jouw kunde, enthousiasme en energie!

BeautyenBeweging-Salsa BeautyenBeweging-HipHop BeautyenBeweging-Bruiloft
Fotocredits: 20Watt Fotografie

 

 

    Testimonials 2015 Testimonials 2013  

Bel Formulier


Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com