Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Huwelijksaanzoek


En toen kreeg ik een fantastische opdracht. Een man die zijn vrouw ten huwelijk wilde vragen met een dans, op haar 50e verjaardag! Wauw, wat super origineel!!! Ik werd er helemaal blij van (:) Ik heb weleens een man mogen begeleiden die in zijn eentje een openingsdans deed op de bruiloft als verrassing voor zijn bruid en ik heb ook weleens een choreografie voor 2 ingestudeerd voor haar 50e verjaardag. Maar dit was toch echt nieuw! Tijdens de intake was er meteen een klik en zijn we vol enthousiasme gaan brainstormen. Ik denk nou eenmaal graag in mogelijkheden. Hij had een duidelijk beeld en wat voorbeelden uit films meegenomen (geen dansfilms). We zijn vrij snel aan de slag gegaan. Oefenen, oefenen, oefenen. In een van de meest professionele dansstudio’s van Amsterdam. Huiswerk, filmen, verbeteren, nog meer huiswerk, overleg, mensen erbij betrekken (niet teveel). We hebben gelachen en soms was het ook even pittig. Ja, je wilt daar wel zeker gaan staan natuurlijk, uiteindelijk. De 'generale repetitie' hebben we expres op een andere locatie gedaan. Zelfs de kinderen hadden een rol. Oh, wat was het spannend. Maar… het is helemaal goed gegaan! En ze heeft ‘JA’ gezegd! Ik heb de video teruggezien. Hij was zo overtuigend. Muzikaliteit, uitstraling, uitwerking, allemaal goed. ‘Wauw’. ‘Dat je dat durft’ zeiden mensen. Mensen aan de kant die moesten lachen en huilen, aanmoedigen, maar vielen ook stil van verbazing omdat ze onder de indruk waren van de performance. Het was echt een heel mooi en emotioneel moment. Zij was totaal verrast. Hoe mooi dat iemand dit voor jou wilt doen! Ten overstaan van vrienden en familie. De gasten moesten ook een traantje wegpinken. Wat een origineel huwelijksaanzoek zeg! Ik ben zelfs een beetje trots maar vooral heel dankbaar, dat ik hieraan heb mogen meewerken. Nu komen ze terug, voor de openingsdans! Leuk hoor.

BeautyenBeweging-proposal

Recente berichten


Feest en dans 05 juni 2024
Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.