Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Vieren


En nu is het alweer het einde van het jaar. Het gaat steeds sneller (:). Hoe leuk om de feestdagen te starten met een knalfeest van vrienden voor hun 12,5 jaar samen zijn. Een liefdesfeest. Nu als gezin. En wat hadden ze het feest goed voorbereid! Van hun trouwfilm van toen, naar een korte film over hun leven nu. Ontroerend en grappig. Er was een Dj, een Salsa workshop (jaja, iedereen moest meedoen, ongeacht ervaring) een Salsa demonstratie, een dans van moeder en dochter, een speech van zus, een gedicht van moeder voorgedragen door zwager, een lied van hun jongste zoon, heerlijke hapjes, bubbels en een kerstboom natuurlijk. En iedereen zag er werkelijk schitterend uit. En ik kreeg dit najaar ook zo’n leuke opdracht. Een bruidspaar, dat ik eerder mocht begeleiden wilde ook hun anniversary vieren op een speciale datum. En ze wilden dezelfde choreografie van hun openingsdans, maar dan nu met hun kinderen erbij! Wat een leuke opdracht. Gelukkig hadden ze de beelden bewaard en wist ik het nummer zelfs nog te herinneren. Natuurlijk wisten ze me (nog) te vinden. Ik heb maar geluk met mijn klanten. Ik ontmoet zulke bijzondere mensen. Zie ook: Testimonials Heel veel expats en op dit moment ben ik bezig met een winterbruiloft. En het wordt weer zo een leuke choreografie. Ik heb nu al zin in de generale repetitie. Dit jaar bestaat BeautyenBeweging 15 jaar. En ik vind het nog steeds zo leuk om te doen. Ik zit in altijd een happy periode. Het wordt de mooiste dag van hun leven, ze zien er tiptop uit, in een droomjurk, op een prachtige locatie, omringd door vrienden & familie, vastgelegd (door professionals) op beeld. En dat krijg ik ook nog eens allemaal terug. En ja, mensen worden super verliefd in mijn danslessen, maar dat zijn ze natuurlijk eigenlijk al (:). Je moet zo nu en dan, als je de mogelijkheid hebt, het leven vieren, de liefde vieren, vriendschap vieren, samenzijn vieren,  feestdagen vieren, Oud&Nieuw vieren. Of er in ieder geval bij stilstaan. En hoe kan dat beter dan met een dans? Men danst nu zelfs op kantoor heb ik begrepen. Dat is nog eens een leuke kerstkaart voor de klant! Ik wil iedereen bedanken die BeautyenBeweging heeft gekozen, ondersteund & gepromoot (ook op social, zie: DancerAnne . En de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Blijf 't vieren. Maar blijf vooral dansen! Happy New Year!

Anne Glitter&Glamour

Koperen huwelijk

Recente berichten


Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.