Openingsdans


Om het feest van je bruiloft te openen zet je de toon met de openingsdans. Wil je dan een romantische uitstraling of juist richting spectaculair? Wil je met humor of heb je je laten inspireren door een dansfilm? Het kan allemaal verwerkt worden in een openingsdans. De choreografie voor de openingsdans wordt op maat gemaakt. Vergeet daarbij niet het thema van de bruiloft. De danslessen zijn opgebouwd uit: kennismaking, gewenning, inspanning, ontspanning, resultaat. Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste muziek voor de openingsdans te vinden. Denk daarbij vooral niet in beperkingen. Choreograferen is een vak. Een ervaren en gediplomeerd dansdocent kan met verschillende muzieksoorten uit de voeten. Het gaat erom dat jullie beiden een goed gevoel hebben bij het nummer voor de openingsdans. Het nummer moet tevens motiveren. Kom je er niet uit, zou je ook een muziekmix van verschillende muziekstijlen kunnen laten maken voor de openingsdans. Van langzaam naar snel. Er zijn meerdere mogelijkheden.

Bekijk de resultaten van de BeautyenBeweging klantenenquête.

Wees een ster op uw bruiloft
Een unieke choreografie

 

Alle foto's op deze en andere pagina's zijn gemaakt tijdens de uitvoering van een openingsdans, uiteraard gechoreografeerd/ ingestudeerd door/bij BeautyenBeweging.

Beweging


Door middel van dansen en bewegen op muziek en zien dat je progressie maakt, geef je jezelf een bepaalde acceptatie en zekerheid. Je voelt je niet alleen trots dat je bent gegaan (overwinning), maar ook dat je de les langer volhoudt (conditie). En je goed voelen (dansen) kan bijdragen aan een positief zelfbeeld en een zeker gevoel. Zweten = werken = gezond en fit voelen = een tevreden gevoel. Bewegen is altijd beter dan niet bewegen, behalve als er een specifieke reden of beperking is.

 


Leer een originele openingsdans in slechts 5 lessen

Mogelijkheden


 

bruiloft nummers


1. The time (Bep)
2. Can't stop me (Afrojack)
3. Marry you (Bruno Mars)
4. Dance with me tonight (Olly)
5. Euphoria (Loreen)
6. Crazy little thing called love (Queen)
7. Sway (Michael Buble)
8. This is love (Will & Eva)
9. Unforgettable (N.K. Cole)
10.Bonfire Heart (James Blunt)

Zie ook:

     Inspiration

    


Bel Formulier


Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Aanmelden


Laat hier uw gegevens achter en geef uw wensen aan.

 

Nu direct aanmelden pijl rechts

prijslijst


Durf te dansen, denk in mogelijkheden.

 

Bekijk prijslijst pijl rechts

 

faq


Waar vinden de lessen plaats?
Lessen vinden plaats in Amsterdam, op verschillende locaties waarvan minimaal 1 locatie goed bereikbaar is met de auto en de parkeerkosten relatief laag zijn.

Is een kennismakingsgesprek vrijblijvend?
Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend of kosteloos en duurt ongeveer 45 minuten.

Hoe lang duurt een les?
Een les/lesuur is een klokuur.

Alle FAQ pijl rechts

 Meer lezen:

Doel
Repetitieproces
Kosten