Relatie


Samen dansen is goed voor je relatie. Laatst vertelde iemand dat hij samen met z’n partner moest oefenen voor de volgende dansles en de aangeleerde choreografie moest repeteren, maar dat er net onenigheid was ontstaan over -zoals vaak- iets onbenulligs. Maar door het dansen (non-verbale communicatie) verscheen er een glimlach op ‘t gezicht van beiden en was de aantrekkingskracht zo weer terug. Zo zie je maar, dansles als vervanging voor relatietherapie! Haha. Dat bedoel ik natuurlijk niet serieus, maar wat wel zo is, is dat dansen ook gaat over communiceren. ‘Samen dansen is een dialoog, geen 2 monologen naast elkaar’, zeg ik altijd. Denk aan: leiden/volgen, vertrouwen, actie/ reactie, uitdaging, passie en meer... En nee, dat is er niet meteen allemaal na de eerste dansles, hoewel mensen wel vaak heel veel lol en plezier hebben tijdens de danslessen. Maar op een gegeven moment ontstaat dat natuurlijk wel, of in ieder geval deels. Hoe fijn dat er soms iets opgelost kan worden door samen in een richting te bewegen… Dus conclusie; wéér een goede reden om je danslessen te boeken, samen. You are more than welcome!

Doorzetten


Laatst zei iemand tijdens ons afscheid over de danslessen bij BeautyenBeweging: “Veel lol en toch heel professioneel”. Dat vond ik een heel mooi compliment. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. In de voorbereidingen maken we o.a. zakelijke afspraken, maar dat hoeft het plezier of zelfs het artistieke proces niet in de weg te zitten. Waarom zou zakelijk en creatief niet samen kunnen gaan?

lees meer  

Paarse regen…


En daar gingen we dan op de scooter in onze paarse outfits op weg naar Ziggodome om Prince te zien optreden. We reden langs fietsende, in-het-paars-geklede stellen. Iedereen had er zin in en de ‘opdracht’ begrepen. Veel leeftijdsgenoten en muziekliefhebbers waren er al. Maar we konden zo doorlopen en

lees meer  

(Be)Leef


Laatst sprak ik iemand die zijn leven indeelt als volgt: een paar maanden hier wonen, een paar maanden daar leven (binnen Europa) en dan weer een half jaar naar een ander continent verhuizen etc. De man is al behoorlijk in de tweede helft van zijn leven, maar blijkbaar houdt het hem jong want dat zie je echt niet. Toen ik vroeg waar hij dan van leefde was het antwoord:

lees meer  

Muziek 2014 deel 1


Muziek 2014 en vroeger, deel 1.

Op oa deze muziek heb ik tot nu toe in 2014 een openingsdans mogen maken:

lees meer  

Recente berichten


Relatie 17 juli 2014
Doorzetten 04 juli 2014
Paarse regen… 16 juni 2014
(Be)Leef 30 mei 2014
Muziek 2014 deel 1 13 mei 2014
Eigenwijs 25 april 2014
Bijzonder 11 april 2014
Bloed, zweet en 26 maart 2014
Say yes... 06 maart 2014
Gezondheid 20 februari 2014
Niveau of Personality 04 februari 2014
Door 22 januari 2014
2013 07 januari 2014