Melody


Met veel plezier en al 8 jaar gaf ik mijn lessen in het gebouw waar Melody Line zat. Bijna al mijn klanten vonden dit de meest geschikte en meest gezellige locatie. De ongedwongen sfeer van de bar, de gezellige lounge waar na de dansles een drankje werd genuttigd, het terras in de zon, de mooie dansstudio’s met strakke houten vloeren, de muzikale sfeer door de muzikanten en dansers die daar rondliepen, het gemêleerde gezelschap van de bezoekers, de mogelijkheid om daar ook te eten, de optredens op zondagmiddag, de hulpvaardigheid van iedereen die daar werkte en dus ook de saamhorigheid en de ruime en goedkope parkeermogelijkheden (vrijwel voor de deur) was voor velen heel uitnodigend. Bovendien heb ik met het barpersoneel wel e.e.a. opgebouwd. We waren goed op elkaar ingespeeld. Zij ontvingen mijn klanten, gaven een drankje als ik nog bezig was, of brachten de bruidsparen naar de danszaal als ze voor de 1e keer kwamen. Op een gegeven moment ken je elkaar dan ook een beetje en niet alleen bij naam. Voor mij wel leuk, want ik heb als ‘zelfstandige’ geen directe collega’s. Ik was dan ook zeer geschokt toen ik een paar weken geleden hoorde dat het gebouw totaal was afgebrand in de nacht van zaterdag op zondag. Ik las het op teletekst, zag het in het nieuws en werd gemaild door klanten. Uiteraard moest ik snel al mijn lessen omboeken naar een andere locatie. Dat is gelukt. Maar ik heb natuurlijk ook meteen gebeld en geappt naar de mensen die daar werkten. ‘Wat een heftig nieuws en wat jammer!’ Nu zoveel weken later zijn we naar een Benefietconcert geweest in Paradiso. Ik weet dat er e.e.a. ondergebracht kan worden, elders, maar vele muzikanten zijn hun spullen kwijt. Alle opbrengsten kunnen ze nu wel gebruiken. Ik hoop gewoon ontzettend dat er een doorstart komt en niet een tijdelijke, maar echt weer zo’n locatie waar je je meteen thuis voelt met alle muzikale & dansante gezelligheid die er voorheen ook was. Ik wens iedereen vanaf hier heel veel sterkte toe!

www.melodyline.nl

Talent


Toen ik terugkwam uit NYC waar ik een toneelopleiding volgde, na mijn studie aan de Dansacademie (A’dam) ging ik lesgeven op de Dansacademie. Ik gaf les aan recreanten, selectieklassen, vooropleiding en vakopleiding. Onder andere in Klassiek ballet, Popshowmusicalsdans, Tapdance, Methodiek en Acteren. Tussen 2001 en 2006.

lees meer  

Vader en dochter


Ik hoorde dat er allerlei ontroerende momenten zijn van vaders en dochters (hoe jong ook) op de bruiloft. Maar ik had laatst zelf een vader en dochter in de les. Zij willen het huwelijksfeest openen met een korte dans, waarin vervolgens de bruidegom het van vader overneemt met tegelijkertijd een muziekwisseling. Hoe speciaal is dat.

lees meer  

Vrij gezellig


Mijn lieve jeugdvriendinnetje gaat trouwen. In het buitenland. Alleen haar gezin is mee. Man & 2 dochtertjes. Op een romantisch eiland, in de zon. Dat is prima, iedereen moet het doen zoals hij/zij wenst. Gelukkig voor ons geven ze nog wel een groot feest binnenkort.

lees meer  

Zuid Spanje


Net terug van een super vakantie in Zuid Spanje, Andalusië. Met temperaturen van 24 graden C. of hoger. Maar een keer regen gehad en twee keer een beetje bewolking, in de ochtend. En dat voor half april…Uiteraard Granada, Alhambra bezocht. De mooiste Kathedraal staat in

lees meer  

Recente berichten


Melody 02 juli 2015
Talent 15 juni 2015
Vader en dochter 29 mei 2015
Vrij gezellig 12 mei 2015
Zuid Spanje 24 april 2015
Smaak 03 april 2015
Overgave 20 maart 2015
Muziek 2015 deel 1 06 maart 2015
Opleiding 20 februari 2015
Eer van je werk 04 februari 2015
2014 19 januari 2015
Ballet 07 januari 2015