Wedding Party


Het weekend van 9 september waren we uitgenodigd voor een (post) wedding party van onze goede vrienden in de UK. We hebben er meteen een weekendje weg van gemaakt. We vertrokken op vrijdag al. En ondanks dat het vrijdag regende hadden we zaterdag (DE grote dag) prachtig weer. We hadden een leuke bed en breakfast geboekt op loopafstand van het landgoed waar we aan het einde van de (zaterdag)middag werden verwacht.
Toen we aankwamen hebben we -ondanks de lichte regen- een stukje gewandeld na de lunch en s avonds gegeten in de pub van de B&B. Het was prima! Dat is nog eens wat anders dan eten in een ‘kroeg’ in Nederland. Het eten was echt heel smakelijk en de service was goed. De B&B zelf was eenvoudig maar schoon en ‘cosy’. Alleen het ontbijt (op de kamer) had wat mij betreft iets uitgebreider mogen zijn, zeker voor Engelse begrippen.
De 2e dag zijn we van East Malling naar West Malling gelopen. (Jammer dat we af en toe op de weg moesten lopen, maar verder een leuke wandeling). We kwamen aan in een schattig klein dorpje, waar we prima hebben geluncht en ik nog wat kleine spulletjes heb gekocht. Daarna terug naar de kamer en omkleden, met alles erop en eraan. Toch maar een taxi genomen omdat het -precies toen we vertrokken- ging regenen en ik had high heels aan (net nieuw).
Toen we aankwamen bij het prachtige landgoed werden we ontvangen door de bruidegom en kregen we een heerlijke alcoholvrije cocktail (aperitief). Even iedereen gedag zeggen en wachten op de bruid… Omdat ze al eerder waren getrouwd op Mauritius (met alleen familie) mocht zij dus nu NOG een keer de jurk aan. Hoe fijn is dat. Ze zag er werkelijk prachtig uit! En de kinderen ook trouwens. Een fotosessie volgde buiten in de tuin; het was zo goed als opgehouden met regenen en toen verscheen er een regenboog. Wauw!
We ontmoetten ondertussen leuke nieuwe stellen en na de fotosessie gingen we aan tafel. De speech van de bruidegom volgde. Het dessert werd ergens anders genuttigd en de bar ging open. De dinerzaal werd ondertussen omgetoverd en daar volgde de first dance...We hebben tot middernacht gedanst! Voetjes van de vloer. Het was een prachtige avond!

Links:

http://www.kingandqueeneastmalling.co.uk/accommodation/

http://bradbournehousekent.co.uk/

Bewegen


De afgelopen weken werden we overspoeld door artikelen over bewegen. De Gezondheidsraad adviseert meer te bewegen. En beter en vaker. Het verkleint het risico op ziekten en depressiviteit. schrijft de raad volgens de NOS. Volwassenen moeten minstens twee keer per week (2,5 uur) bewegen. Denk hierbij aan:

 

lees meer  

Muziek 2017 deel 3


Omdat ik dit jaar zoveel leuke en nieuwe nummers heb gehoord, een extra blog over muziekkeuzes.
Op deze nummers heb ik de afgelopen tijd een openingsdans mogen maken:

lees meer  

Beloning


Laatst stond ik bij mijn yogaschool en vroeg ik mij af waarom er eigenlijk alleen een interessante zomeraanbieding was voor nieuwkomers en niet voor leden. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat er gedurende het jaar wel degelijk extra events georganiseerd worden voor leden. Alleen inhoudelijk spreekt het me niet altijd aan. Toen dacht ik:

lees meer  

Vrijgezellenfeest (vegan)


Voor mijn goede vriendin heb ik afgelopen weekend samen met haar andere B(est) F(riend) F(orever) een vrijgezellenfeest georganiseerd in het Amsterdamse Bos. We hebben een fantastische dag gehad met 8 vrouwen. Als eerste hadden we een super locatie gevonden! Bijna niemand weet van het bestaan… Daar hebben we een vegan picknick georganiseerd.

lees meer  

Recente berichten


Wedding Party 22 september 2017
Bewegen 04 september 2017
Muziek 2017 deel 3 17 augustus 2017
Beloning 05 augustus 2017
Vrijgezellenfeest (vegan) 21 juli 2017
Een (zater)dag 05 juli 2017
Stoer 19 juni 2017
Mijn ervaring, jullie inzet 01 juni 2017
Muziek 2017 deel 2 18 mei 2017
Yin is in 03 mei 2017
Avondje uit 18 april 2017
Controle 01 april 2017
Muziek 2017 deel 1 15 maart 2017
Interview 01 maart 2017
Video 14 februari 2017
La La 01 februari 2017
Londen en meer 13 januari 2017