Entertainment


Wat een fijne verrassing was het optreden van Beyoncé bij MTV. Prachtig om te zien! Veel energie, inspirerend, ontroerend en heel mooi gezongen. Eerst moest ik wennen aan de songs van ‘t laatste album, nu zet ik bijna niets anders op. De dansers waren echt fantastisch. Ik werd helemaal blij toen ik op Fb las dat de meeste bij ‘t Dance Center vandaan komen, waar ik vroeger ook trainde> in NYC. De choreografie was super. Altijd leuk om mee te doen. Terecht dat er (meer dan) een award aan deze vakvrouw werd uitgereikt. Een paar jaar geleden kreeg ze een award voor haar hele werk. Dat vond ik toen te vroeg en onterecht. Zoiets kun je beter aan ‘t einde van een geweldige carrière geven, bv aan Tina Turner. Maar deze keer vond ik wel terecht. Ik ken geen enkele artiest- op dit moment dan- die zichzelf keer op keer opnieuw uitvindt en uitdaagt. Die zo muzikaal en getalenteerd is, die zo hard werkt, die geen noot vals zingt en die zo van het podium af spettert als zij. Natuurlijk, er zijn artiesten die in de buurt komen maar die houden het dan niet zoveel jaren achter elkaar vol. En een nummer is iets anders dan een heel album en een optreden van 3 minuten is iets anders dan een hele show. Ja, er zit een heel team achter( dat weet ik ook wel) en sommige acts zijn al eerder gedaan, maar zij creëert ook. En uiteindelijk is het er maar 1 on stage die de show maakt. Wat betreft haar privé leven, dat vind ik minder interessant. Wordt zij wel genoeg met rust gelaten? Dat ze zelf –deels- haar privé leven heeft getoond, dat is waar. Maar iemand zijn ups en downs in de privé sfeer heeft niets te maken met een professionele houding & een professionele performance.

 

Muziek deel 2


Op oa deze muziek heb ik een openingsdans mogen maken in de afgelopen periode:

lees meer  

Bed & Breakfast


Romantisch en origineel is een bed & breakfast. Afgelopen weekend waren we in het noorden- in Groningen- in een heel klein plaatsje in de buurt van Onderdendam. Super zeg. Eigen appartement, eigen opgang naast een boerderij met een prachtige tuin vol appelbomen.

lees meer  

Relatie


Samen dansen is goed voor je relatie. Laatst vertelde iemand dat hij samen met z’n partner moest oefenen voor de volgende dansles en de aangeleerde choreografie moest repeteren, maar dat er net onenigheid was ontstaan over -zoals vaak- iets onbenulligs. Maar door het dansen...

lees meer  

Doorzetten


Laatst zei iemand tijdens ons afscheid over de danslessen bij BeautyenBeweging: “Veel lol en toch heel professioneel”. Dat vond ik een heel mooi compliment. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. In de voorbereidingen maken we o.a. zakelijke afspraken, maar dat hoeft het plezier of zelfs het artistieke proces niet in de weg te zitten. Waarom zou zakelijk en creatief niet samen kunnen gaan?

lees meer  

Recente berichten


Entertainment 29 augustus 2014
Muziek deel 2 14 augustus 2014
Bed & Breakfast 01 augustus 2014
Relatie 17 juli 2014
Doorzetten 04 juli 2014
Paarse regen… 16 juni 2014
(Be)Leef 30 mei 2014
Muziek 2014 deel 1 13 mei 2014
Eigenwijs 25 april 2014
Bijzonder 11 april 2014
Bloed, zweet en 26 maart 2014
Say yes... 06 maart 2014
Gezondheid 20 februari 2014
Door 22 januari 2014
2013 07 januari 2014