Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Valencia


Valencia is de 3e stad van Spanje, maar verrassend goed te doen in augustus. Ja.. je moet wel tegen de hitte kunnen, maar het is bij lange na niet zo druk als bijvoorbeeld in Barcelona in het voorjaar. We zijn net terug van een heerlijke vakantie! Rechtstreekse vlucht en je hebt geen auto meer nodig, want je kunt fietsen -ook met de tandem (:)- of met ‘t openbaar vervoer (koele metro en tram) naar ‘t strand. Kijk voor fietsen eens bij Doyoubike. Het is de ideale stad/strand vakantie. Het is echt een leuke stad met mooie bezienswaardigheden, zoals de kathedraal, Jugendstil Mercado Central, het stadhuis, het postkantoor, het station, het kleinste huis, de botanische tuin (daartegenover zit een leuk winkeltje) de oude wijken, de mooie groene parken en de ‘Stad van de Kunsten en Wetenschappen’. ‘S avonds kun je echt goed eten bij Cinnamon (wel even reserveren). Casa Montana en La Pepica staan trouwens ook goed aangeschreven. Overigens, voor de veganisten onder ons-> keuze genoeg! Ga ’s avonds als je wilt uitgaan eens naar Jimmy Glass Jazz Bar of drink een Aqua de Valencia in een van de leuk straatjes. Het is ook goed te doen voor een (lang) romantisch weekend(je) weg -bijvoorbeeld in het voorjaar- of ga eens een (mid)weekje. Het is prima vertoeven in vriendelijk Valencia. Een aanrader dus!

BeautyenBeweging-Valencia

 

Voor de goede orde, wij zijn geen reisbureau. Reizen is en blijft op eigen risico. Ook ontvangen wij geen vergoeding van bovengenoemde locaties.

 

Recente berichten


Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.