Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Restaurant


Het is altijd fijn als je een restaurant kunt vinden waar je blij van wordt. Niet alleen vanwege de ambiance en het heerlijke eten, maar ook omdat het nog niet altijd zo makkelijk te vinden is. Eerder waren wij op 2 plekken in Amsterdam (de Pijp) meer dan € 100 pp kwijt, terwijl we naar buiten liepen en dachten: “Is dit het nou?” Het zou precies andersom moeten zijn. Juist een plek waar je blij verrast wordt. Waar de prijs-kwaliteit verhouding klopt en waar je met een tevreden gevoel de deur uitloopt. Of je betaalt veel en het is uitzonderlijk goed en bijzonder. Of je betaalt een redelijke prijs en wordt aangenaam verrast. Overpriced/under deliver(ed) daar heb ik niet zoveel mee. Hierbij dan ook leuke tip: Restaurant Bentinck in Amerongen: http://www.restaurantbentinck.nl/ Bijvoorbeeld voor een speciale viering, zoals de trouwdag van/voor je ouders. Je kunt daar heerlijk lunchen en hebt dan echt een hele bijzondere middag. Het eten is voortreffelijk. De wijn goed en het personeel kundig. Alles klopt qua sfeer, kaart, gastronomie. Van de speciale ontvangst (vraag ernaar!) t/m de koffie, er wordt overal aan gedacht. Van het dessert maken ze iets speciaals, voor een speciale gelegenheid. Als we dan toch moeten zeuren over ‘verbeterpuntjes’ dan zou de communicatie vooraf misschien nog iets beter kunnen. Maar ja, zo kun je altijd wel wat vinden. Dus wil je iets speciaals (organiseren) dan is dit een absolute aanrader!

Dit is een eerlijke recensie. Wij hebben geen belang.

Recente berichten


Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.