Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Beloning


Laatst stond ik bij mijn yogaschool en vroeg ik mij af waarom er eigenlijk alleen een interessante zomeraanbieding was voor nieuwkomers en niet voor leden. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat er gedurende het jaar wel degelijk extra events georganiseerd worden voor leden. Alleen inhoudelijk spreekt het me niet altijd aan. Toen dacht ik: ’Waarom is er eigenlijk geen korting voor/bij loyaliteit’. Als je bijvoorbeeld ergens een keer een vriend meeneemt is de gratis proefles vaak voor die vriend (gegund hoor, daar niet van) maar niet voor degene die hem meeneemt. Eigenlijk richten de meeste bedrijven zich op nieuwkomers. Dat snap ik wel vanuit een commercieel oogpunt, maar zij die al jaren komen dan? Bij mijn organisatie is het precies andersom. Ik beloon de mensen die veel danslessen boeken juist graag. Veel dansles werkt namelijk in ieders voordeel. We hebben meer tijd om e.e.a. uit te proberen, men heeft er goed over nagedacht en is gemotiveerd. Bovendien wordt de druk pas laat in het proces opgevoerd. Als mensen heel laat komen dan moet ik in een veel kortere tijd veel harder werken. En ja, dat zit ook al in de voorbereiding zoals de planning op korte termijn. Begrijp me niet verkeerd, je hebt in beide gevallen resultaat als het gaat om de openingsdans maar het is natuurlijk wel een andere manier van werken als je nog maar een paar weken hebt i.p.v. 6 maanden. Als het minder dan 3 weken betreft dan reken ik wel meer dan normaal. Het betreft dan immers een spoedopdracht. Hebben we nog maar 1,5 week dan neem ik de opdracht liever helemaal niet aan, want dan heb je te weinig resultaat en dat werkt alleen maar frustrerend voor iedereen. Trouwens, ook mensen die 8 keer boeken bij personal dance training http://www.beautyenbeweging.nl/personal-dance-training, krijgen de 9e les van mij cadeau (of een cadeaubon mee naar huis). Dus ja, ik zit er net iets anders in.

Recente berichten


Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.