Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Londen en meer


Afgelopen weekend waren we in Londen. Een vriend werd 40 en gaf met zijn aanstaande vrouw een etentje op de 33e verdieping van The Shard. Wat een uitzicht! ‘S Middags gingen we met zijn tweeën naar Matilda The Musical. (Er danste ook een oud-studiegenootje in.) Daar hadden we geen spijt van. Er werd zo overtuigend gespeeld en zo strak en energiek gedanst en zo ontroerend gezongen dat ik dacht :’Waarom zie ik dat niet vaker?’ Ik mis vaak de kracht van het overbrengen van het verhaal en het beheersen van meer dan 1 discipline. Er gaat een verhaal over de hoofdrolspeelster van Singin’in the rain (helaas kortgeleden overleden). Dat ze 3 maanden lang, misschien wel 8 uur per dag moest oefenen voor deze musicalfilm, omdat ze nauwelijks (tap)danservaring had. De ervaren hoofdrolspeler was het niet eens dat zij gecast werd. En toch deed ze het heel overtuigend, op beeld. Zo zie je dat je ontzettend veel kunt bereiken -ook in een bepaalde periode- als je toegewijd bent. Het begint met talent en daarnaast moet je bereid zijn heel hard te werken. Aan de andere kant zullen we nooit weten hoe het zou zijn uitgevoerd door... Zij was misschien een uitzonderlijk talent, maar zonder beheersen van techniek en zonder discipline wordt het lastig in dit vak. Het kost meestal jaren training om goed te worden (en vooral ook te blijven).

Hier wat foto's van ons mooie weekend.

BeautyenBeweging-Annemarie bezoekt muscial in Londen BeautyenBeweging-Annemarie onze dansdocent in Londen BeautyenBeweging-bezoek Londen

Recente berichten


Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.