Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Jaja...Llafranc


Wat een mooi plaatsje hebben we gevonden in (Noord/Oost) Spanje! Niet ver bij Girona en Barcelona vandaan. En wel...Llafranc, Girona. We verbleven in hotel Casamar: www.hotelcasamar.net en met veel plezier. Prachtig uitzicht, seaview, prima eten en heerlijke (huis)wijn. Het is niet een plek waar je ‘keihard kunt uitgaan’, maar als je op zoek bent naar rust, flinke zon, zee, strand, vooral samen/zijn en lekker eten&drinken en dan ook nog eind september, is dit absoluut een aanrader. Er zijn zelfs relatief weinig gezinnen-zeker niet in het hotel zelf-dus super romantisch als je met z’n tweeën bent of wilt zijn. Verder kun je vanaf daar deze vakantie ook prima combineren met een paar dagen Barcelona. Maar ook de plaatsjes Girona en Figueres zijn in de buurt. Musea als ‘Picasso’ en ‘Dali’ zijn leuk om (een dagdeel) te bezoeken. Het ligt allemaal niet zo gek ver bij elkaar vandaan. Soms iets meer dan een uurtje rijden, soms iets minder dan een uurtje rijden. Je kunt zelfs jullie strandtas meenemen, als je naar Figueres gaat bijvoorbeeld. Een dag of 11 is prima te doen, maar langer kan natuurlijk ook. Het is ook aan te raden om bij Barcelona net buiten het centrum een hotel te zoeken. Er is een prima metro/verbinding. Vergelijkbaar met New York of zelfs beter. Tip: Doe wel je huiswerk, want ook eind september staan er rijen dik bij de bezienswaardigheden van Barcelona! Dus kies van tevoren en reken extra tijd in per bezienswaardigheid. Maar verder een super vakantie dus. Hieronder een foto van ons uitzicht vanaf het hotel in Llafranc, Girona. Niet slecht… toch?

Voor de goede orde, wij zijn geen reisbureau. Reizen is en blijft op eigen risico. Ook ontvangen wij geen vergoeding van bovengenoemde locaties.

BeautyenBeweging-Romantisch

Recente berichten


Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.