Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Rekening


Het is altijd lastig om in te schatten hoeveel je bruiloft uiteindelijk gaat kosten. Vooraf heeft men een bepaald budget, maar soms wordt dat overschreden. Het is goed om te kijken wat jullie belangrijk vinden op zo’n dag. Steeds meer mensen kiezen voor de openingsdans. Omdat ze willen schitteren, omdat ze de gasten willen entertainen als bedankje, omdat ze willen dat het een feestje wordt, omdat de avondgasten net binnen zijn en nog niet opgewarmd, omdat er meer bijzondere momenten zijn op die dag maar deze toch wel heel belangrijk gevonden wordt, etc. Als je daarvoor kiest is het belangrijk om de danslessen mee te nemen in je budget. Je kunt zelf kiezen hoeveel lessen jullie nemen. Wil je 3 lessen of meteen 8, omdat je echt voor ‘spectaculair’ wilt gaan? Een korte choreografie is beter dan lang. Waarschijnlijk hebben je gasten al snel zin om de dansvloer op te springen. Bovendien, meer dan 3,5 minuut rondom staan zou ik niet van je gasten vragen. Vanaf € 399,00 heb je al een mooie choreografe bij BeautyenBeweging. Maar eigenlijk krijg je meer, want je krijgt les en een choreografie (eindproduct) in 1 keer, je krijgt waardevolle tips en contact tussen de lessen door en je doet iets met zijn tweetjes (hoe romantisch). Ik kan natuurlijk niet in de portemonnee kijken en misschien klinkt het als veel, maar op een totaal budget -kijk wat er gemiddeld wordt uitgegeven aan een bruiloft (!)- is dat natuurlijk niet zo heel veel. Bovendien krijg je les van een professional met alle benodigde papieren. Kwaliteit zit in details. Laatst zei iemand: “Zoveel uur dansles en ook nog enkele uren zelfstudie voor een uitvoering van slechts een paar minuten…dat vind ik best wel wat!” Waarop mijn partner antwoordde: “Ja, maar als je niets doet, dan voelen die 2/3 minuten straks als 2 uur!” En daar…heb ik weinig meer aan toe te voegen.

Recente berichten


Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.