Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Zeeland


Even een paar dagen ertussenuit geweest. Naar Zeeland dit keer. Ja ja, dichtbij kan ook. Wel bijzonder in al die sneeuw dit jaar (eind maart!). Koud was het dus wel. Niet alles was open, maar we hebben het erg leuk gehad in Middelburg. We zijn met de trein gegaan en na een perfecte aansluiting kwamen we aan bij onze Bed&Breakfast op/aan de Korendijk vlakbij NS station en Centrum. Een prima afwisseling van persoonlijke aandacht en tegelijk genoeg rust en afstand in zo’n Bed&Breakfast. Op onze zolderkamer hadden we uitzicht op de Lange Jan. We hebben de eerste avond aardig gegeten op het marktplein bij ‘De Vriendschap’ maar restaurant Scherp 2 dagen later was echt uitzonderlijk goed. Die avond zijn we doorgelopen naar een lief bioscoopje (nog met ouderwetse lokale (dia) reclame op ‘t scherm) voor een kostuumdrama. Verder hebben we een dagje Veere bezocht. Een schattig klein plaatsje maar we zijn ook weer niet te lang gebleven, want het was koud en dan heb je snel alles van binnen wel gezien. Verder hebben we geshopt en een stadswandeling m.b.t. bekende bezienswaardigheden gemaakt. Heerlijk gelezen in het bekende café naast de tourist shop en zijn we als laatste naar ‘t Zeeuws museum gegaan. Niet heel bijzonder, maar wel lekker warm binnen. Ik kan me voorstellen dat het in de zomer ook heel leuk kan zijn in het zonnetje. We waren in ieder geval wel blij dat we net voor de Paasdrukte zaten. Wist je trouwens dat in die buurt ook leuke trouwlocaties zijn?

BeautyenBeweging-Trouwlocaties

Markt Middelburg

 

Recente berichten


Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
NRC 28 november 2022
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.